23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Dansbo Entreprise A/S, Byens Tag og Facade A/S, Brdr. Salquist A/S og Sweco

Dansbo Entreprise A/S
Christian Elneff Bonnesen er ny formand i bestyrelsen i Dansbo Entreprise A/S, hvor Jytte Dansbo til gengæld er trådt ud ifølge CVR-registret. 

Byens Tag og Facade A/S
Ifølge CVR-registret er Svend Erik Kriby og Mads Peter Lübeck trådt ind i bestyrelsen i den københavnske tagvirksomhed Byens Tag og Facade A/S, mens Mathilde Møller er trådt ud.

Brdr. Salquist A/S
Gitte Heltborg Salquist er trådt ind i bestyrelsen i Brdr. Salquist A/S ifølge CVR-registret.

Brdr. Salquist A/S fremstiller transportvogne til landbrug, industri og byggeri. 

Sweco
Rådgivervirksomheden Sweco har ansat en række nye medarbejdere.

Kirsten Dandanell Christensen er ansat som brandrådgiver i afdelingen for konstruktioner og brandrådgivning i Glostrup.

Hun er uddannet konstruktør og kommer fra en stilling som byggesagsbehandler i Holbæk Kommune, hvor hun sidder med komplicerede sager med brandtekniske udfordringer. Ved siden af sin stilling som byggesagsbehandler arbejder Kirsten Dandanell Christensen som indsatsleder for Vestsjællands Brandvæsen.

Mesude Cengiz er ansat som brandrådgiver i afdelingen for konstruktioner og brandrådgivning i Glostrup.

Hun er uddannet civilingeniør og har en master i brand. Hun kommer fra en stilling som brandrådgiver i Rambøll, hvor hun har været siden 2005. Mesude Cengiz er 52 år og har tidligere været ansat i Carl Bro under Martin Schøtt.

Mik Wulff Thomsen er ansat som projektleder i afdelingen for GIS i Glostrup. Han har tidligere arbejdet i Ishøj Kommune og har stor erfaring fra kommunesiden med Spatial Suite og med andre GIS-platforme.

Christian Jeppesen er ansat som konstruktionsingeniør i Aalborg. Han er nyuddannet ingeniør og har allerede godt kendskab til afdelingen, da han i maj 2017 startede som praktikant og sidenhen har arbejdet som studentermedhjælper sideløbende med skrivning af sit afgangsprojekt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125