23948sdkhjf

Chimney HOUSE

Den høje skorsten ved den gamle pumpestation ved Svanemølle Strand bliver snart nabo til et unikt boligprojekt bestående af 11 eksklusive boliger i et nyopført punkthus og en renoveret udgave af den karakteristiske pumpestationsbygning.

Chimney HOUSE ligger der hvor Østerbro bliver til Hellerup. En attraktiv beliggenhed med nem adgang til stranden og få minutters kørsel til centrum af København. Lejlighederne er mellem 130 og 136 m2, mens den enlige penthouselejlighed breder sig over 220 m² - og med den unikke private tagterrasse på 55 m2 får man en misundelsesværdig udsigt over området.

KOM-KBH vækker skorstenshuset til live igen

Den københavnske ejendomsudvikler er med i alle faser. Fra erhvervelsen af den unikke byggegrund over projektledelse af hele byggeprocessen til salg af det færdige projekt.

Læs mere her

Kvalitetshåndværk til sidste penselstrøg

KOM-KBH har valgt Malerfirma Schmeer ApS til at udføre malerentre-prisen på Chimney House. Et valg der signalerer høj kvalitet og dygtigt håndværk.

Læs mere her

Sjov og prestigefyldt opgave

Odan ApS har udover tømrerentreprisen også selv leve-ret alle de indvendige døre i Chimney HOUSE.

Læs mere her

En skræddersyet løsning

Bravida hører til blandt Nordens største installations-virksomheder og kan derfor hjælpe med alt fra mindre ukomplicerede installationsopgaver til store og kom-plekse installationsprojekter. I forbindelse med el- og ventilationsentreprisen i Chimney House bliver der kælet lidt ekstra for detaljerne og leveret skræddersye-de løsninger i de lejligheder, der er solgt.

Læs mere her

Dygtige og selvstændige medarbejdere sikrer en høj kvalitet

Børge Hansen A/S VVS har VVS-entreprisen på Chimney House. De har i mange år samarbejdet med Kaj Ove Madsen både i Skive og i København.

Læs mere her

Læs hele tillægget her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125