23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rambøll

Rambøll
Niels Christian Nielsen, bygningskonstruktør, er udnævnt senior projektchef i Rambølls byggeridivision. Niels Christian har beskæftiget sig med bygherrerådgivning siden 1990 og er en af Rambølls mest erfarne bygherrerådgivere. Hos Rambøll har Niels Christian som projektchef de seneste ni år, blandt andet arbejdet med projekter som Vendsyssel Teater, Den ny Maltfabrik i Ebeltoft, Kornets Hus i Hjørring, Teknisk Skole i Silkeborg, Vrå Skole og Børnehus, Skovbakkeskolen i Odder.

Lars Bonde er udnævnt til senior projektchef i Construction Management, under Rambølls byggeridivision. Lars Bonde er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom, og har bistået i projekter som bygning H-I, Novo Nordisk Måløv og KUA2, Københavns Universitet Amager. 

Kåre Ross Sørensen er udnævnt senior projektchef i Rambølls byggeridivision. Kåre er uddannet ingeniør og har med sine spidskompetencer inden for projektledelse og bygherrerådgivning været involveret i blandt andet opbygningen af Netto Distributionscenter, Aarhus City Tower, Carlsberg Byen og Niels Bohr Bygningen. 

Kristian Schiønning Bache er nyudnævnt Senior Projektchef i Rambølls byggeridivision. Kristian har været involveret i projekter som Carlsberg Byen og Z-huset og er aktuelt projektleder af Bestsellers højhusprojekt i Brande, som bliver Vesteuropas højeste. Kristian er uddannet diplomingeniør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11