23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, JKE og Tyréns

Niras 
Peter Zeuner, 35 år, er ansat som byggeleder og bygherrerådgiver hos Niras. Peter er hos cand.scient.techn. og kommer fra en stilling hos Cowi, hvor han fra 2015 til udgangen af 2017 var byggeleder på et nyt akutcenter til Regionshospitalet i Viborg og fra 2012-2015 byggeleder på Musikkens Hus i Aalborg. Til begge projekter anvendte han Lean-principper som styringsværktøj for tid og koordinering entreprenørerne imellem.

Peter Zeuner er specialist i byggeledelse og indgår hos Niras i teamet, der står for byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering i forbindelse med, at Region Nordjylland opfører kvalitetsfondsprojektet Nyt Aalborg Universitetshospital - NAU. Byggeriet gik i gang i 2013, og hospitalet skal stå klar til ibrugtagning ultimo 2020.

JKE
Jess Gregersen, 44 år, er udnævnt til salgsdirektør hos JKE. Senest kommer han fra en stilling som kommerciel direktør i en af Danmarks største byggematerialeproducenter, Knauf (byggesystemer i gips og stål). Her har han været ansat siden 2007 i forskellige lederstillinger inden for salg og marketing. Jess’ uddannelsesmæssige baggrund er en HD inden for afsætningsøkonomi samt organisation og ledelse.

Tyréns
Brian Pelby, el-ingeniør, er ansat som afdelingsdirektør for byggeri i den rådgivende ingeniørvirksomhed Tyréns A/S. Brian kommer fra en stilling som afdelingschef for el-afdelingen hos Sweco. Ansættelsen er et led i vækststrategien om at blive en rådgiver, som er endnu mere markant på det danske marked.

Brian vil indgå i Tyréns A/S’ direktion, og vil være med til at trække stregerne op for hvor fremtidens Tyréns bevæger sig hen. Tidligere har Brian været chef for installationer og en del af den øverste ledelse hos Balslev og fagchef hos det daværende Carl Bro (nu Sweco).

Hos Tyréns har Brian det overordnede ansvar for at konsolidere og udvikle Tyréns’ kerneforretning, der omhandler El, CTS, VVS, Ventilation og Konstruktioner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158