23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Niras, Paludan & Ramsager Arkitektfirma, Geopartner Landinspektører og Hanstholm Køkken

Niras
Katrine von Schimmelmann, fysioterapeut, er ansat som chefkonsulent i Niras Joblife, Aarhus.

Katrine har mere end 15 års erfaring med arbejdsmiljø- og sikkerhedsarbejde i hospitalssektoren og i bygge/anlægsbranchen. Hun har gennem de seneste syv år været ansat som Arbejdsmiljø- og sikkerhedsleder hos projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU), hvor hun har haft det overordnede ansvar for arbejdsmiljørigtig projektering og sikkerhedskoordinering for bygherre.

Katrine skal hos Niras være bygherrerådgiver inden for arbejdsmiljø samt på strategisk niveau rådgive bredt om arbejdsmiljø, herunder ulykkesforebyggelse. 

Paludan & Ramsager Arkitektfirma
Troels Andersen og Michael Olsen er trådt ind i både direktion og bestyrelse i Paludan & Ramsager Arkitektfirma ApS, mens Niels Ole Jensen Gaard er trådt ud af ligeledes direktionen for i stedet at indtræde som bestyrelsesformand. Randi Gaard er desuden trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Geopartner Landinspektører
Claus Erland Kotasek er trådt ind som ny administrerende direktør i Geopartner Landsinspektører A/S, Geopartner Hvenegaard Holding Landsinspektører A/S og Geopartner Inspections A/S. Han har samtidig forladt bestyrelsen i de tre selskaber, ligesom Henrik Ibsen har forladt selskabernes direktion (kilde: CVR). 

Hanstholm Køkken
Carsten Brunhøj Andersen og Søren Anders Overgaard er trådt ind i både direktion og bestyrelse i Hanstholm Køkken A/S og Hanstholm Køkken Vildsund A/S. Til gengæld er administrerende direktør Magnus Hovmøller Sørensen trådt ud af direktion og bestyrelse i begge selskaber. Ind i selskabernes bestyrelse er desuden kommet Helene Stridbæk Overgaard, Naree Kanpoon og ny formand Henrik Sondrup Poulsen, mens Vivian Sørensen og nu tidligere formand Preben Langgaard Bækkedal (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11