23948sdkhjf

Nyt om Navne

I dag nyt fra Friis & Moltke, Outrup Vinduer & Døre, Multiform Kolding, TK Development og Niras

Friis & Moltke
Kim Flensborg, 56 år, indtræder som associeret partner i Friis & Moltke Architects. Kim Flensborg er arkitekt maa og tidligere mangeårig partner i arkitektfirmaet Nord. Her fungerede han som chef for tegnestuens konkurrence- og udviklingsafdeling med ansvaret for en række markante byggerier.

Som en naturlig følge af udviklingen i tegnestuens aktiviteter på Sjælland er Morten Mygind blevet udnævnt til associeret. Han har gennem det seneste år fungeret som tegnestuechef for afdelingen i København.

Outrup Vinduer & Døre
Michael Andersen, 45 år, er ansat som ekstern salgskonsulent hos Outrup Vinduer & Døre A/S. Hans arbejdsopgaver omfatter rådgivning om og præsentation af Outrups produkter, vedligeholdelse, udvikling og opbygning af kunderelationer samt koordinering af forespørgsler og tilbud med salgskontoret. Michael er uddannet tømrer i 1993 og har de seneste 18 år drevet selvstændig tømrervirksomhed.

Multiform Kolding
René Callesen, indehaver af Multiform i Kolding, fylder 40 år torsdag 1. marts. René Callesen skiftede fra Dansk Supermarked til køkkenbranchen for 13 år siden.

TK Development
Mogens Amstrup, tømrer og bygningskon-struktør, er ansat som projektchef med dagligt arbejdssted på TK Developments kontor i Aalborg. Mogens har tidligere været ansat hos blandt andre Årstiderne Arkitekter A/S og senest som projektudvikler/projektchef hos Boka Group A/S.

Niras
Lone Mortensen, 41 år og civilingeniør, ph.d., er ansat hos Niras. Lone kommer fra en stilling som seniorforsker ved Statens Byggeforskningsinstitut (SBi).

Hos SBi var Lone Mortensen bl.a. en af hovedkræfterne bag en publikation, hvor energi- og byggebranchen sammen gav anbefalinger til, hvordan bygninger kan bidrage til den grønne omstilling frem mod 2030. I 2017 var hun med til at udgive SBi-anvisning 269 om Energirenovering af større bygninger - metode og proces - i et tæt samarbejde med Niras og Moe.

Desuden har Lone været med til at starte et projekt om forslag til en frivillig bæredygtighedsklasse til Bygningsreglementet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109