23948sdkhjf

Efter læk af oplysninger: Kommune annullerer udbud på stadionbyggeri

I sidste uge kom det frem, at det nye fodboldstadion på Gl. Hellebækvej i Helsingør var på vej til at blive markant dyrere end budgetteret.

Frederiksborg Amts Avis kunne her berette, at det billigste bud i licitationen lå omkring 22 millioner kroner højere end de 57,6 millioner kroner, som partierne bag projektet havde besluttet at afsætte.

Den oplysning havde borgmester Benedikte Kiær (K) ingen kommentarer til. Hun henviste til, at der er tale om fortrolige oplysninger fra den lukkede del af økonomiudvalget og byrådets dagsorden.

På et møde mandag aften nåede et byrådsflertal så til enighed om at annullere udbuddet og gå i markedsdialog.

- Modellen indebærer et nyt udbud, men før det sker, vil Helsingør Kommune indlede en dialogproces, hvor der sammen med interesserede entreprenører findes forskellige muligheder for optimeringer, som kan have en betydning for prisen. Målet er at komme betydeligt tættere på den oprindelige budgetramme på 57,6 millioner kroner, skriver Helsingør Kommune i en pressemeddelelse.

Oprindeligt var planen, at det nye stadion skulle stå færdigt i marts 2018. Det blev siden udskudt til slutningen af 2018, og nu er der udsigt til yderligere forsinkelser.

- Alt efter hvordan processen forløber, vil det forventeligt forlænge tidsplanen med 4 til 6 måneder. Usikkerheden knytter sig især til, at byggeperioden nu vil komme til at strække sig hen over en vinterperiode, skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156