23948sdkhjf

Nu vil Arkitektgruppen indtage Østjylland

Den fynske developer åbner kontor i Aarhus med tidligere Casa-mand i spidsen.

Efter flere års fokus på at opbygge en forretning i København gør Arkitektgruppen nu klar til at sætte sig på en del af det østjyske marked.

Ejendomsudvikleren med hovedsæde i Odense har åbnet kontor i Aarhus City Tower og i samme ombæring ansat Claus Schovgaard Rasmussen som projektudviklingschef.

Han kommer fra en lignende stilling hos Casa A/S, hvor han gennem syv år har været med til at udvikle projekter som Valdemars Have og Skovbakken i Aarhus, Rømbølls domicil i Esbjerg og Sundmolen i København. Claus Schovgaard Rasmussen har en baggrund fra bank- og ejendomsmæglerbranchen og har desuden ansættelser hos NCC og Nordicom på cv’et.

Aarhus er lige så interessant som København
Ifølge administrerende direktør Robin Feddern skal ekspansionen til Aarhus ses i lyset af et ønske om en større geografisk spredning.

- I en årrække har vi primært fokuseret på hovedstadsområdet, hvor vi for tiden har en samlet aktivitet på over 1.000 boliger. Vi vil fortsat udvikle vores aktivitetsniveau i hovedstadsområdet, men glæder os til nu at videreføre den succes, vi har oplevet i København, til Østjylland. Aarhus er på mange måder lige så interessant som København og byder på mange spændende udviklingsmuligheder. Med en erfaren mand på posten, er det vores mål at skabe øget vækst; både alene og i nye, lokale partnerskaber, udtaler han i en pressemeddelelse.

Østjylland er ikke fremmed territorium for Arkitektgruppen, som blandt andet har udviklet flere projekter i netop Aarhus. I 2017 gik selskabet desuden i jorden med første etape af et større projekt på havnen i Horsens; ”Havnefronten” med 87 udsigtslejligheder ved lystbådehavnen.

Foruden Claus Schovgaard Rasmussen bemandes Aarhus-kontoret af projektchef Steffen Boye. Han kom til Arkitektgruppen i sommeren 2017 efter godt 16 år hos Hoffmann i Aarhus, heraf størstedelen som afdelingschef.

Arkitektgruppen er stiftet i 1986 og har stået bag udviklingen af over 6.000 boliger rundt om i landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11