23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rambøll og Outrup Vinduer & Døre

Rambøll
Christian Sellebjerg er udnævnt senior chefkonsulent hos Rambøll. Med sit speciale inden for veje, trafik og transport arbejder Christian primært inden for projekter relateret til trafikplanlægning og kapacitet. Christian Sellebjerg er uddannet civilingeniør og trafiksikkerhedsrevisor. 

Sitg Mandix Aagaard er udnævnt chefspecialist i Rambølls afdeling for jernbaner, hvor han blandt andet arbejder på sporfornyelsesprojekter i hovedstaden. Stig Mandix Aagaard er oprindeligt uddannet inden for shipping med efterfølgende stilling som trafikleder hos Banedanmark.

Derek Murphy er udnævnt chefspecialist i Rambølls Lufthavnsafdeling. Derek Murphy har i sin karriere arbejdet på en lang række lufthavnsprojekter i både ind- og udland, hvor han blandt andet har været ansvarlig for el- og AGL design. Derek Murphy er uddannet el-ingeniør. 

Kasper Gammelgaard er udnævnt projektchef i Rambølls byggeridivision. Kasper har ledet en lang række byggeprojekter og opnået stor erfaring som fag- og projektleder særligt i forbindelse med byggerier i lufthavne samt komplekse, multifunktionelle byggerier som den ny KB Hal.

Flemming Skov er udnævnt til senior chefkonsulent i Rambølls byggeridivision. Flemming Skov er uddannet diplomingeniør og har siden specialiseret sig inden for fagprojektledelse for bærende konstruktioner på store komplicerede projekter, heriblandt hospitals- og erhvervsbyggerier.

Jonas Petersen er udnævnt projektchef i Rambølls byggeridivision. Jonas er uddannet bygningskonstruktør og arbejder med et bredt spektrum af byggeprojekter fra sygehuse over laboratorier inden for den farmaceutiske industri til renovering og nybyg af boliger.

Outrup Vinduer & Døre
Michael Andersen, 45 år, Roskilde, er pr. 1. januar 2018 tiltrådt som ekstern salgskonsulent hos Outrup Vinduer & Døre A/S. Hans primære arbejdsopgaver omfatter blandt andet rådgivning om og præsentation af Outrups produkter, vedligeholdelse, udvikling og opbygning af kunderelationer samt koordinering af forespørgsler og tilbud med salgskontoret.

Michael Andersen er uddannet tømrer i 1993. Han har de seneste 18 år drevet selvstændig tømrervirksomhed. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203