23948sdkhjf

Gråkjær skal opføre 361 ungdomsboliger

Koncenton A/S har indgået kontrakt med Gråkjær A/S på ungdomsboliger og 3.500 kvm erhverv til en værdi på over 550 mio. kroner

Byggefirmaet Gråkjær A/S har netop indgået en aftale med udbydervirksomheden Koncenton A/S om opførelsen af 361 ungdomsboliger, samt 3.500 kvm erhverv på Poppelstykket i Valby. Projektet har en projektværdi på over 550 mio. kroner.

Ungdomsboligerne skal stå klar til studiestart 2020.

- Det er naturligvis stort for os at lande et projekt i denne størrelse, men det er samtidig en naturlig udvikling og et led i Gråkjærs strategi om at udvikle erhvervs- og boligsager i samarbejde med tætte samarbejdspartnere og derved opnå en kontrolleret vækst, fortæller Henrik Skaarup, direktør i Gråkjær A/S Erhverv.

Han glæder sig over, at det netop er sammen med Koncenton, at projektet nu er blevet en realitet.

Gode samarbejdspartnere
Gråkjær og Koncenton har allerede et tæt samarbejde på en række boligsager i København. Aktuelt har de to virksomheder gang i byggeriet af over 700 boliger på forskellige projekter med en samlet værdi på over 1,1 mia. kroner.

Poppelstykket er Koncentons hidtil største sag. Ud over at tegne, projektere og opføre byggeriet står Gråkjær også for byggefinansieringen på både dette projekt og de øvrige byggerier, der opføres i samarbejdet.

361 ungdomsboliger
Byggeriet på Poppelstykket kommer til at bestå af seks etager samt kælder. Stueplan skal rumme 2.600 kvm erhvervslejemål, hvoraf cirka halvdelen udlejes til Fitness World.

De øvrige etager bliver fordelt på henholdsvis et- og to-værelses lejligheder.

Byggegrunden er i forvejen bebygget og rummer pt. en række erhvervslejemål. Flere af de bestående bygninger nedrives, mens en ejendom forbliver.

Den vil blandt andet huse Fitness World indtil de rykker ind i de nye lokaler.

Projekteringen går i gang med det samme, og byggeriet forventes opstartet ultimo 2018 og afsluttes til studiestart i sensommeren 2020.

Med dette projekt når Gråkjær og Koncenton op på at opføre samlet set næsten 600 ungdomsboliger i området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125