23948sdkhjf

Airteam går ind i Sverige

Ventilationsfirmaet udvider til Sverige gennem opkøb af Luftkontroll Energy i Örebro.

Luftkontroll Energy har omkring 35 medarbejdere med kontorer i Örebro. Omsætningen for 2017 udgjorde cirka 80 mio. svenske kr (60 mio. kr.). Luftkontroll Energy tilbyder ventilations- og energiløsninger, herunder service og vedligeholdelse.

- Ved at erhverve Luftkontroll Energy tager Airteam et strategisk vigtigt første skridt i Sverige. Luftkontroll Energy AB har en stærk markedsposition og et godt ledelsesteam, som fortsætter i sine roller og også deltager som medaktionær i fremtiden. Virksomheden passer godt ind i Airteams forretningsmodel, hvor en del af selskabets nøglemedarbejdere er medaktionærer sammen med det svenske børsnoterede investeringsselskab Ratos, hvis hovedaktionær er familien Söderberg. Vi ser gode muligheder for Airteam at fortsætte med at vokse i Sverige, siger Poul Pihlmann, administrerende direktør i Airteam, i en pressemeddelelse.

Den seneste sammenlægning, Airteam foretog, var i september 2016, hvor man slog sig sammen med nordjyske Ventek Ventilation. Også i den sammenlægning fortsatte alle medarbejdere, og nøglemedarbejderne indtrådte i ejerkredsen.

Airteam gennemførte i foråret 2016 et generationsskifte, hvor afdelingslederne alle blev optaget som medejere sammen med Ratos.

Poul Pihlmann siger:

- Vi er glade for at kunne optage Luftkontroll Energy AB i Örebro i Airteam-Gruppen, og samtidig kunne tilknytte Luftkontroll Energy’s ledergruppe i vores ejerkreds. Airteam A/S har længe ønsket at ekspandere til de øvrige nordiske lande, og vi ved, at Luftkontroll Energy på alle måder står for de samme værdier som Airteam A/S, nemlig at være professionelle, aktive og ansvarsfulde. Luftkontroll Energy AB har en stærk markedsposition, og de bygger på en kundeorienteret virksomhedskultur med meget dygtige og dedikerede medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14