23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Rambøll og Sweco

Rambøll

Henrik Mikkelsen, civilingeniør, er udnævnt senior chefkonsulent i Rambølls transportdivision. Henrik har i sin tid hos Rambøll arbejdet på store projekter i ind- og udland som Metro Cityringen, Ny jernbane til Aalborg Lufthavn, Storstrømsbroen og havmølleparker i Danmark, Belgien og Kina.

Jochim Kempe, civilingeniør, er udnævnt senior projektchef i Rambølls transportdivision. Jochim har blandt andet ledet en række motorvejsprojekter, tunnelbygeri og andre infrastrukturelle projekter for Rambøll.

Mads Linnet er udnævnt chefspecialist hos Rambøll. Mads har hele sin karriere arbejdet hos Rambøll, hvilket blandt andet har budt på projekter med udvidelse af motorvejsnettet og projektledelse på Kanalbyen i Fredericia.

I transportdivisionen vil den nyudnævnte chefspecialist fortsætte sit arbejde med at understøtte afdelingens ambitiøse udvikling inden for digitaliseringsområdet.



Henrik Kortermann Hansen, civilingeniør, er udnævnt senior teknisk chef i Rambølls byggeridivision, hvor han som fagchef for stålkonstruktioner sikrer, at Rambøll har den nyeste viden på stålområdet. Henrik har arbejdet på store byggeprojekter både i ind- og udland, herunder Operaen i Købehavn, Royal Arena i Ørestad og Harpa i Reykjavik.

Simon Jensen, bygningsingeniør, er udnævnt senior projektchef i Rambølls byggeridivision. Simon har i sin karriere arbejdet på en række markante projekter som Scandic Hotel, DI domicilet på Rådhuspladsen. Aktuelt er han projektleder på opførsel af den ny KB Hal.

Sweco

Steffen Alstrup Haagensen er ansat som gruppeleder for Brandrådgivning i afdelingen for Konstruktioner og Brand i Glostrup. Steffen kommer senest fra en stilling som chef for forebyggelse og planlægning at Nordsjællands Brandvæsen, men har også erfaring fra byggesagsbehandling i det kommunale. Steffen har en Master i Brand.



Sebastian Just Jensen er blevet fastansat som bygningsrådgiver i afdelingen for Konstruktioner og Brand i Glostrup. Sebastian har været i praktik og studentermedhjælper i afdelingen og har allerede vist sig stærk i Revit-modellering og har været meget aktiv i udviklingen med Dynamo, og automatisering af arbejdsfunktioner.

Christian Jeppesen er ansat som konstruktionsingeniør på Swecos kontor i Aalborg. Christian er nyuddannet ingeniør og har allerede godt kendskab til afdelingen, da han i maj 2017 startede som praktikant og sidenhen har arbejdet som studentermedhjælper sideløbende med skrivning af sit afgangsprojekt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314