23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Lintrup & Norgart, Energihuset.dk A/S, Lygas Energiteknik A/S, 2E Group A/S og H+ Arkitekter A/S

Niras
Christian Helledie er ansat som projektchef i Niras i Allerød inden for kystbeskyttelse og oversvømmelsessikring. Christian kommer fra et job som projektleder og kystingeniør i Cowi, hvor han gennem 17 år har arbejdet bredt med kyst- og oversvømmelsesbeskyttelse.

Christian indgår i Niras’ tværfaglige team, der arbejder bredt med kystbeskyttelse og klimatilpasningsprojekter i tilknytning til kystområder i Danmark og i udlandet.

Hans første opgave er at arbejde videre med Myndighedsprojektet i forbindelse med det store regionale kystbeskyttelsesprojekt langs Nordkysten af Sjælland, som dækker en strækning på næsten 60 km herunder de tre Nordkyst-kommuner; Helsingør, Gribskov og Halsnæs.

Lintrup & Norgart
Tage Bergsbo er ansat som COO og administrativ og juridisk leder samt associeret partner i det københavnske mæglerfirma Lintrup & Norgart A/S.

Tage er uddannet HD i regnskabsvæsen fra CBS samt ejendomsmægler og valuar, og han kommer fra et job som afdelingsdirektør i Newsec Datea, hvor han var 1godt 17 år. Tidligere har han været 13 år i Danske Ejendomme/Danica Ejendomme.

Tage Bergsbo har desuden undervist på mægleruddannelsen, skrevet lærebøger og er lægdommer ved boligretten.

Energihuset.dk A/S
Ernest Kucharski er trådt ud af direktionen i Energihuset.dk A/S for i stedet at blive bestyrelsesformand i selskabet. Ind i direktionen er i stedet kommet Grzegorz Wojciech Iasocki, der tidligere var bestyrelsesformand og nu er menigt medlem (kilde: CVR). Energihuset A/S er et uvildigt rådgivnings- og projekteringsfirma.

Lygas Energiteknik A/S
Børge Nordgaard Hansen har erstattet Niels Jørgen Kruse som bestyrelsesformand i Lygas Energiteknik A/S, mens den nu tidligere formand forbliver i bestyrelsen som medlem (kilde: CVR). Lygas Energiteknik er specialister i energiservice og -rådgivning.

2E Group A/S
Hans Jørgen Kaptain er trådt ind som formand for bestyrelsen i 2E Group A/S, mens Malene Minde er trådt ud (kilde: CVR). 2E Group A/S er et nordjysk ejendomsudviklingsselskab.

H+ Arkitekter A/S
Lars Rasmus Lund Klausen er ny administrerende direktør i H+ Arkitekter A/S, mens Ib Jensen Hou er trådt ud af direktionen (kilde: CVR). H+ Arkitekter A/S er en københavnsk arkitektvirksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125