23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Intego, Deas, E+N Arkitektur, Finn L. & Davidsen, Hildebrandt VVS, Horsens Murer- og Entreprenørforretning og Ingvarsen Ringsted

Niras
Rami Kaddoura, 24 år, er ansat som ingeniør hos Niras og kommer fra en stilling som HVAC-ingeniør i ingeniørvirksomheden Oluf Jørgensen A/S.

Som nyuddannet ingeniør fik Rami Kaddoura den spændende udfordring at projektere alle ventilation- og VVS-installationer samt at udarbejde energiberegningen for Danmarks første Svanemærkede lejeboliger ’The Hill’ i Hillerød.

Hos Niras kan Rami Kaddoura se frem til at projektere VVS og ventilation inden for installationstunge byggerier i et stærkt fagteam. Den første opgave bliver at være med til at projektere ventilation på Carlsberg Byens Byggeafsnit 15, der er særligt omfattende, da byggeriet består af både erhverv og boliger fordelt over henholdsvis seks etager og et 50 meter højt tårn.

Intego
Gert Schmidt Rønsholt er ansat som serviceleder hos Intego Hedensted, hvor han skal medvirke til at styrke afdelingens fortsatte udvikling inden for service til industrikunder i nærområdet.

Gert kommer senest fra en stilling som serviceleder ved Strøm Hansen i Vejle.

Deas
Line Lohmann, 31 år, er ny kunde- og teamchef på ejendomsforvaltningsselskabet Deas’ kontor i Aalborg.

Lines primære fokus vil være at lede et stærkt team af ejendomsadministratorer samt sikre Deas’ foreningskunder i Nordjylland en fortsat god service og høj kvalitet i leverancerne.

Line Lohmann har en HD i organisation og ledelse og har tidligere siddet i stillinger som økonomichef samt teamleder og kommer senest fra Salling Ejendomsadministration.

Poul Skjødt, 49 år, er ny erhvervsrådgiver i ejendomsforvaltningsselskabet Deas og bliver en del af teamet for erhvervsudlejning.

Poul har lang erfaring fra ejendomsbranchen, blandt andet som indehaver af egen mæglervirksomhed og senest som erhvervsmægler i Newsec Datea.

E+N Arkitektur
Finn Larsen har forladt posten som administrerende direktør i E+N Arkitektur A/S. Kilde: CVR

Finn L. & Davidsen
Benny Max har erstattet Lars Boisen som bestyrelsesformand i Finn L. & Davidsen A/S, VVS- og el-installatør. 
Kilde: CVR

Hildebrandt VVS
Palle Hildebrandt er trådt ud af direktionen i Hildebrandt VVS ApS. Kilde: CVR

Horsens Murer- og Entreprenørforretning
Jonas Ravn Nonbo har erstattet Ole Schou Frandsen i direktionen i Horsens Murer- og Entreprenørforretning A/S.

Sidstnævnte er trådt ind som ny formand for bestyrelsen. Her har han erstattet Ib Floutrup, der forbliver i bestyrelsen som medlem. Kilde: CVR

Ingvarsen Ringsted
Torsten Svendsen har erstattet Henrik Skaanderup som bestyrelsesformand i Ingvarsen Ringsted A/S, murer- og tømrervirksomhed.
Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141