23948sdkhjf

En drivkraft i udviklingen af Atkins

Adm. direktør Eva Rindom har i dag 25 års jubilæum i rådgivningsvirksomheden

Rådgivervirksomheden Atkins’ adm. direktør, Eva Rindom, kan fejre sit 25 års jubilæum i dag.

Eva Rindom startede sin karriere i 1992 i det nuværende Atkins Danmark som ph.d.-studerende og specialist i signalteknik til jernbaner.

Siden har hendes store engagement, strategisk tæft og overblik ført til, at hun i 2012 blev leder for hele den danske organisation. Og i dag er hun den højest placerede kvinde i den danske rådgivende ingeniørbranche.

Eva Rindom er uddannet civilingeniør i 1992 og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet i 1995. Det var netop i forbindelse med sin ph.d., at Eva Rindom i 1992 indledte sin karriere i Atkins Danmark, som dengang var en del af DSB.

Siden har hun bevæget sig op i organisationen. Undervejs har hun blandt andet været afdelingschef i Atkins’ signalafdeling og direktør for Banesektoren, frem til at hun i 2012 i en alder af 45 blev leder for hele den danske organisation.

Drivkraft i udviklingen
Dermed har Eva Rindom længe været en central drivkraft bag udviklingen af Atkins Danmark. I dag er virksomheden en multidisciplinær infrastrukturrådgiver - med kernekompetencer inden for en lang række områder; projektledelse, bygherrerådgivning, bane, broer, veje, miljø og klima, risk management, it-løsninger, transport- og byplanlægningen m.m.

- Frem for alt er jeg stolt af at samarbejde med så mange dygtige mennesker, som er dybt passionerede i forhold til deres arbejde og vores kunders projekter. Det har været og er fortsat en spændende og begivenhedsrig rejse, vi er på sammen. Vi ser ind i en fremtid, der byder på mange nye teknologiske muligheder og helt nye forretningsmæssige perspektiver, efter at vi er blevet en del af SNC-Lavalin, siger Eva Rindom i en pressemeddelelse.

Flere store projekter
Blandt Atkins Danmarks helt store aktuelle opgaver er den nye bane mellem København og Ringsted, hvor virksomheden er dybt involveret i både projektering af de jernbanetekniske anlæg samt broer og andre konstruktioner.

Et andet aktuelt projekt er udvidelsen af E45 mellem Aarhus S og Skanderborg, hvor Atkins er totalrådgiver for Arkil. Dertil løser Atkins blandt andet mange varierende opgaver for landets kommuner, særligt på miljø- og vejområdet.

I 2015 modtog Eva Ingeniørforeningens ligestillingspris, Agnes & Betzy-prisen, for at fremme ligestilling og synliggøre kvinder i ingeniørfaget. Hun er næstformand i Geos bestyrelse og bestyrelsesmedlem i DI Rådgiverne og DI Hovedstaden samt Atkins Sverige AB. Eva bor i Trørød. Hun er gift, har to døtre og en aktiv fritid med blandt andet løb og sejlads.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125