23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, TNT Arkitekter, Anlægsgartner Gottlieb, Flex Modul og Rationel Vinduer

Sweco
Jacob Nielsen Goth er ansat i Sweco som Gruppeleder i Havne & Geoteknik afdelingen i Glostrup. Jacob kommer fra en stilling som kontorchef og projektleder for Keller Funderingsteknik.

Inden Keller har Jacob arbejdet som rådgiver i Cowi i deres geotekniske afdeling, hvor han primært sad med større undersøgelseskampagner til lands og til vands for store broer, jernbaner og vindmølleparker, både i Danmark og internationalt. 

Jakob Schwartz er udnævnt til teknisk direktør for Transportation & Mobility (T&M) divisionen i Sweco. Jakob kommer fra en stilling som Afdelingsdirektør for forretningsområdet Roads, hvor han gennem en årrække har arbejdet med personaleledelse, salg & markedsføring og strategisk udvikling af forretningsområdet, med et særligt fokus på de store infrastrukturprojekter.

Med udnævnelsen til Teknisk Direktør får Jakob ansvaret for overvågning af marked, faglighed og nye trends inden for T&M’s område. Jakob vil endvidere have en vigtig rolle med henblik på at fremme det tværgående samarbejde og opgaver af strategisk karakter.

TNT Arkitekter
Odd Hauge er ansat som leder af TNT Arkitekters renoverings- og energisager, samt alle virksomhedens drift- og vedligeholdelsesopgaver.

Odd har stor erfaring med projektledelse, projektstyring og byggeledelse samt koordinering, planlægning og styring af tid, økonomi og kvalitet.

Odd er uddannet bygningskonstruktør, projektleder, byggeøkonom, arbejdsmiljøkoordinator og har været kursusleder og underviser på Energivejlederuddannelsen og kurser om energirenovering.

Anlægsgartner Gottlieb
Thomas Nicolai Gottlieb er ny administrerende direktør i Anlægsgartner Gottlieb A/S er, mens også Tobias Røndbjerg er trådt ind i direktionen. Kilde: CVR

Flex Modul
Brian Søndergaard Hansen har erstattet Henrik Jacobsen i både bestyrelse og direktion i selskaberne Flex Modul A/S og Flex Modul Rental A/S. Kilde: CVR

Rationel Vinduer
Henrik Kjeldsen har erstattet Finn Hansen som administrerende direktør i Rationel Vinduer A/S. I bestyrelsen har Lene Gøbel Rønberg erstattet Jakob Møller Jensen.
Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125