23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Brdr. Dahl, Bas Kraner ApS, Apurit A/S, Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører, Rationel Vinduer, Flex Modul, Anlægsgartner Gottlieb og Middelfart Spildevand

Brdr. Dahl
Charlotte Jantzen er ansat som ny marketingchef hos vvs-grossisten Brdr. Dahl.

Hun har gennem de seneste ni år haft ansvaret for marketing flere steder i detailsektoren, senest som marketingchef i Profil Optik og før det i en tilsvarende rolle i Coop i henholdsvis Kvickly og Dagli’Brugsen.

Hun har også lang erfaring fra bureaubranchen, hvor hun gennem 17 år har beklædt stillinger som projektleder i blandt andet Propaganda-McCann, Halbye Kaag JWT og D’Arcy.

Netop erfaringen fra både butiksleddet og bureausiden er et stort plus for Brødrene Dahl. Grossisten betegner sig selv som en digital frontløber med flere e-handels- og omnichannelpriser i skabet og har 52 butikker på landsplan og ønsker at opruste sin offline kommunikation.

En af Charlotte Jantzens vigtigste opgaver bliver derfor at styrke samarbejdet mellem salg og marketing og sikre, at medarbejderne med kundekontakt får nogle brugbare kommunikationsværktøjer. 

Bas Kraner ApS
Tony Verner Hansen, Bo Anker Schou og Laila Cleo Schou er trådt ind i bestyrelsen i Bas Kraner ApS.

Bas Kraner ApS løser løfteopgaver med alle typer kraner.

Apurit A/S
Geert Lodewijkus og ny formand Lieuwe Eelke Hoekstra er trådt ind i bestyrelsen i Apurit A/S, mens Jørgen Rundkvist Albrechtsen, Gert Wildau Nielsen og nu tidligere formand Dorte Sejrup Hæsum er trådt ud.

Apurit A/S er leverandør af tagpap og opklodsning. 

Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører
Torben Drauschke er ny formand i bestyrelsen i Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører, mens også Kåre Rank Kristensen er trådt ind i bestyrelsen. Ud er gået nu tidligere formand Karina Grosen Boldsen og Mette Haase Lindhardt.

Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører udfører ingeniørrådgivning, projektering, bygherrerådgivning og fagtilsyn. 

Rationel Vinduer
Henrik Kjeldsen har erstattet Finn Hansen som adm. direktør i Rationel Vinduer A/S. I bestyrelsen har Lene Gøbel Rønberg erstattet Jakob Møller Jensen. 

Flex Modul
Brian Søndergaard Hansen har erstattet Henrik Jacobsen i både bestyrelse og direktion i selskaberne Flex Modul A/S og Flex Modul Rental A/S. 

Anlægsgartner Gottlieb
Thomas Nicolai Gottlieb er ny adm. direktør i Anlægsgartner Gottlieb A/S, mens også Tobias Røndbjerg er trådt ind i direktionen. 

Middelfart Spildevand
Bestyrelsen i Middelfart Spildevand har netop ansat Thomas Foged som ny direktør i selskabet. Thomas Foged kommer fra en stilling som økonomichef i Middelfart Kommune - og har siden 1. september 2017 været konstitueret som direktør.

Thomas Foged tiltræder stillingen som direktør per 1. februar. Men Middelfart Spildevand og Middelfart Kommune har lavet en aftale om, at han frem til 31. marts fortsat varetager opgaver som økonomichef i Middelfart Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093