23948sdkhjf

Maskinimportør frasælger maskinfabrik

JMM Group A/S har frasolgt Johs. Møllers Maskinfabrik i Vojens

JMM Group A/S har solgt sit datterselskab Johs. Møllers Maskinfabrik A/S til Damgaard Gruppen i Hasselager ved Aarhus.

Allerede for et par år siden vurderede JMM Group, at driften af en maskinfabrik ikke fremover ville være en naturlig del af koncernen, hvor de øvrige selskaber éntydigt beskæftiger sig med import, servicering og forhandling af maskiner til bygge- og anlægssektoren samt til landbruget.

- Damgaard Gruppen er en velkonsolideret virksomhed inden for jern- og metalindustrien og et bedre sted at placere en maskinfabrik som Johs. Møllers Maskinfabrik end i sammenhæng med JMM-gruppens primære aktiviteter. Derfor er vi glade for, at handelen er faldet på plads. Det er i øvrigt sket på baggrund af et rigtig godt 2017 for hele koncernen, siger JMM Group’s adm. direktør, Hans Holm. 

JMM-selskaberne
JMM-Group A/S omfatter bl. a. Johs. Møllers Maskiner A/S, Stemas Maskinsalg A/S, Normas A/S samt Stemas Norge AS. Koncernen har adresser seks steder i Danmark samt altså også i Norge. Firmaet importerer og sælger i Danmark Liebherr programmet af entreprenørmaskiner og kraner, samt tyske Weidemann læssemaskiner, Yanmar med videre.

Alt andet er uændret
Det er alene aktiviteterne i maskinfabrikken, som JMM Group afhænder til Damgaard Gruppen:

- Hele gruppen af datterselskaber med import og forhandling af maskiner berøres ikke af handelen. Det er netop grundtanken i frasalget af maskinfabrikken, at JMM Group helt vil koncentrere sig om den stribe af stærke og markante brands, vi har import, forhandling og service af til både entreprenørsektoren og landbruget, forklarer Hans Holm.

- Som udviklingen har været for de øvrige JMM-selskaber med forhandling af nogle af verdens førende maskinmærker, er maskinfabrikken simpelthen ikke længere en naturlig del af koncernen. Alene inden for de allerseneste år har vi påbegyndt opbygningen af flere nye aktivitetsområder, senest Himoinsa-generatorer, siger direktøren.

Alle medarbejdere og aktiviteter i Johs. Møllers Maskinfabrik A/S fortsætter i øvrigt helt uændret i de hidtidige lokaler i Over Jerstal ved Vojens og med samme maskinpark. Nu blot som en del af Damgaard Gruppen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111