23948sdkhjf

Små firmaer scorer den store kontrakt

Fire københavnske håndværksfirmaer dannede et konsortium - og vandt rammeaftale til over 100 mio. kroner

Små virksomheder står sjældent med de bedste kort på hånden, når kommunerne udbyder store opgaver.

For den lille tømrermester eller det lokale vvs-firma, kan det derfor være nødvendigt at gå sammen med andre firmaer og byde i fællesskab.

Scorede topkarakterer
Det var præcis, hvad fire københavnske håndværksfirmaer gjorde, da de i december vandt en aftale hos Københavns Kommune til over 100 mio. kroner.

Hedehusenes Totalentreprise, Murermester Rasmus Lange, Lyders & Svend G og Finmann VVS/Entreprise - tilsammen konsortiet Finmann Group - scorede topkarakter hele vejen igennem og løb med den største af i alt fem delaftaler i forbindelse med et rammeudbud af entreprenøropgaver i Københavns Kommune.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været et stort stykke arbejde at sidde med udarbejdelsen af det omfattende materiale. Men det har været det hele værd, og nu ved vi, at selv om man er en mindre virksomhed, kan man godt spille bold med de store, udtaler Conny Corneliussen fra Finmann VVS/Entreprise i en pressemeddelelse.

Drift- og vedligeholdelse
Hun har siddet som projektleder for de fire konsortiedeltagere og haft ansvaret for blandt andet udarbejdelse af prækvalifikationsmateriale og det efterfølgende tilbudsmateriale.

Aftalen, som Finmann Group har vundet indgår i den rammeaftale om hovedentrepriser til drift- og vedligeholdelse under tre mio. kroner, som kommunen udbød i april 2017.

Kommunen ønskede at indgå delaftaler med fem leverandører, som skulle dække syv fagområder inden for hvert sit geografiske distrikt. Finmann Group løb med kontrakten i distrikt 2, Nørrebro og Bispebjerg. Aftalen gælder i to år og kan forlænges to gange á et år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093