23948sdkhjf

Hammerum Stålbyg får ny ejer

Efter 31 år har Frode Carlsen solgt den midtjyske smedevirksomhed

Johan Lind Brusborg er ny ejer af Hammerum Stålbyg. Det sidste års tid har Frode Carlsen arbejdet på et generationsskifte, og gennem en headhunter fik han kontakt til Johan Lind Brusborg, der havde mod på et liv som selvstændig. Det skriver Aoh.dk.

I første omgang er det aftalt, at Frode Laursen fortsætter i virksomheden til oktober, men herefter er det intentionen, at han står til rådighed i det omfang, helbredet tillader det.

- Efter oktober har Johan nogle planer, og når det er ham, der er bossen, er det hans planer, vi kører efter. Jeg har sagt, at jeg tror, at jeg står til rådighed i den udstrækning, jeg er frisk til det, siger Frode Carlsen til Aoh.dk.

Samme ånd
For Johan Lind Brusborgs vedkommende vil han føre virksomheden videre i den ånd, Frode Carlsen har drevet den. Men der bliver selvfølgelig også plads til fornyelse.

- Som udgangspunkt har jeg ikke spor imod, at vi vækster, men det skal ikke være vækst for enhver pris. Vi skal vækste i det tempo, vi kan nå det, og vi skal servicere kunderne ordentligt og tjene penge på det selv, siger han til Aoh.dk.

Hammerum Stålbyg producerer altaner, trapper og andre stålkonstruktioner.

Virksomheden havde i 2016/2017 en bruttofortjeneste på 3,4 mio. kroner og et overskud før skat på 2,0 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141