23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, DI. Prysmian Group, Multiform og Frede Andersen VVS

Niras
Bjørn Eriksen, projektleder, kan i morgen, 11. januar fejre 40 års jubilæum i Niras. Jubilaren er uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i København i 1978 og blev ansat i Niras’ anlægsafdeling umiddelbart efter endt uddannelse.

De første år i Niras gik med projektering og tilsyn af boligejendomme og industribygninger i Grønland. Senere blev Bjørn blandt andet involveret i store danske infrastrukturprojekter som transmissionsledninger for naturgas og behandlingsanlægget ved Nybro.

Bjørn Eriksens erfaring er omfattende inden for byggeledelse og tilsyn med bygge- og anlægsprojekter i bred forstand. Efterhånden som NIRAS’ Anlægsafdeling voksede, involverede Bjørn Eriksen sig mere og mere i projektering og kontraktstyring af større vej-, bro- og tunnelprojekter.

De seneste mange år har han arbejdet som ekstern konsulent for Vejdirektoratet i forbindelse med kontrahering og udførelse af 1. etape af Frederikssund Motorvejen samt af udvidelse af Køge Bugt Motorvejen.

DI
Lars Frelle-Petersen, 47 år, er pr. 1. marts ansat som som digital direktør i DI, hvor han skal stå i spidsen for branchefællesskabet DI Digital og en ny digitaliseringspolitisk enhed i DI. Han bliver samtidig en del af DI’s direktion.

Lars Frelle-Petersen er cand.scient.adm fra Roskilde Universitet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriet. Han var fra 2012-2017 direktør i Digitaliseringsstyrelsen - og fra 2011-2012 vicedirektør i Økonomistyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen. Fra 2006-2011 var han kontorchef i Finansministeriet og 2005 chef i Videnskabsministeriet.

Lars Frelle-Petersen var også medlem af DI’s Digitaliseringspanel fra 2015-2017, som bestod af topledere fra både det private og det offentlige med viden om digitalisering og var nedsat for at sætte retningen for DI’s digitaliseringsindsats.

Prysmian Group
Jan Juul er udnævnt til CCO for Prysmian Group Denmark A/S i Albertslund. Han har de seneste tre år været sales director for firmaets telecom og lavspændingsdivision i Danmark.

Jan er et kendt ansigt inden for kabelbranchen, med solid salgserfaring fra blandt andre Draka, Brand-Rex og NKT. Herigennem er han velfunderet både inden for tele-/datacom området men også inden for LV og MV kabelløsninger.

Multiform
Michael Mendgaard-Holm, 39 år, er udnævnt til salgsdirektør for Multiform. Han skal stå i spidsen for salget af Multiforms køkkener til både private og erhvervskunder. Han kommer fra et job gennem 10 år hos Hästens Beds AB.

Senest har han været global marketingdirektør og før dette regional salgsansvarlig for Danmark, Norge, Storbritannien, Island, Finland og de baltiske lande.

Frede Andersen VVS
Claus Bagge bliver pr. 1. marts ansat i Frede Andersen VVS A/S, og han bliver dermed en del af den daglige ledelse i virksomheden. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Henning Mortensen A/S, mens han tidligere har drevet selvstændig vvs-virksomhed samt besat forskellige lederstillinger i blandt andet Bravida og A. Enggard.

Claus Bagges primære arbejdsopgave hos Frede Andersen VVS A/S bliver at håndtere større entreprisesager samt at indgå i den daglige ledelse af virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141