23948sdkhjf

Munck Gruppen runder de to milliarder

Men mens omsætningen er gået frem, så er resultatet før skat ikke fulgt med i regnskabsåret 2016/17

Munck Gruppen er ude med et nyt regnskab, som viser fremgang på toplinjen men tilbagegang på bundlinjen.

Omsætningen runder de to mia. kroner, mens resultatet før skat er faldet fra 92 mio. kroner til 38 mio. kroner i 2016/17-regnskabet. 

I en pressemeddelelse forklarer selskabet, at tilpasninger i tilkøbte selskaber og afvikling af tabsgivende projekter trækker resultatet ned. 

Islandsk selskab trækker ned
I januar 2017 blev Munck Gruppen A/S et selskab rigere, da det islandske entreprenørselskab LNS SAGA blev opkøbt og ved samme lejlighed skiftede navn til Munck Íslandi Ehf.

Og "som forventet har der været økonomiske udfordringer i forbindelse med overtagelse og afvikling af selskabets igangværende projekter, hvilket har påvirket selskabets og Munck Gruppens samlede resultat i negativ retning", lyder det i pressemeddelelsen. 

"Da den islandske økonomi er inde i en positiv udvikling, og der forventes en god aktivitet i de kommende år, betragtes købet dog som en langsigtet investering", fortsættes det. 

Lidt op og ned
Munck Asfalt A/S og Munck Forsyningsledninger A/S har begge budt på lavere resultater, mens Munck Civil Engineering A/S har været mere på niveau. 

Havnebygningsfirmaet Munck Havne & Anlæg A/S er gået væsentligt frem - men ligger fortsat under et tilfredsstillende niveau.

I forbindelse med Munck Forsyningsledninger A/S fremhæves det, at det væsentligt lavere resultat hovedsageligtskyldes afvikling af enkelte tabsgivende projekter, som har kørt over flere år.

"Trods den umiddelbare nedgang besidder selskabet en god ordrebeholdning og vil i den kommende tid specielt øge aktiviteterne inden for kloakarbejde efter købet af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S", lyder det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111