23948sdkhjf

Vinduesproducent fortsætter som håndbold-sponsor

KPK Døre & Vinduer og Dansk Håndbold Forbund har underskrevet en ny sponsoraftale, og derfor vil kvindelandsholdet fortsat løbe på banen med KPK’s logo på tøjet

Medarbejderstolthed og øget eksponering er blandt årsagerne til, at KPK Døre & Vinduer har valgt at fortsætte som sponsor for det danske kvindelandshold i håndbold.

Det sker denne gang med en toårig aftale med Dansk Håndbold Forbund (DHF) - men modsat sponsoraftalen fra 2015 er der ikke tale om et hovedsponsorat.

- Vi er buksesponsor. Tidligere havde vi som hovedsponsor vores logo på ryg og ved skulderen, men nu har vi logo på bukserne. Vi har overtaget fra Fynbo Marmelade, siger Peter Bechmann, salgschef i KPK Døre & Vinduer, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han understreger, at de er stolte af at kunne forsætte samarbejdet med DHF, som de har opbygget et godt samarbejde med, og at de tror på det projekt, der er blevet søsat med håndbolddamerne.

Samtidig ser de klare fordele ved aftalen som virksomhed.

Bag om virksomheden

KPK er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Nykøbing Mors, hvor virksomheden beskæftiger cirka 250 medarbejdere.

KPK Døre & Vinduer er en del af Inwido-koncernen, som har godt 4.000 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, Storbritannien og Østrig.

I 2016 havde Inwido en omsætning på godt 4,5 mia. kroner.

- Vi gik ind og blev sponsor for at blive mere kendte blandt vores slutbrugere, og det synes jeg er lykkes i en vis grad. Vi oplever, at vores kunder, som er de professionelle håndværkere, har fået lettere ved at anbefale vores produkter, siger han.

Han fortæller, at de har lavet undersøgelser af deres kendskabsgrad, som viser, at kendskabet er gået frem - dog ikke eksplosivt. Hvor meget ønsker han ikke at oplyse. Men mersalg er kommet på tale.

- Vi kan mærke, at vi sælger flere vinduer, og der er ingen tvivl om, at sponsoratet har medvirket til det. Præcis hvor stor betydningen, det har haft, er svært at måle. Det er en kombination af flere ting, men vores omsætning er vokset, siden vi fik sponsoratet, siger han.

Flere oplevelser på vej
Foruden øget kendskabsgrad og mersalg har sponsoratet betydning for medarbejderne.

Det giver internt stolthed, sammenhold og glæde at deltage ved arrangementer i forbindelse med sponsoratet. Det gælder også for kunderne, påpeger Peter Bechmann.

- Der er virkelig en stor interesse for at komme med til de her arrangementer, siger han og understreger, at virksomheden ser frem til mange flere oplevelser.

Aktiviteterne fortsætter nemlig i samme stil som under hovedsponsoratet, påpeger han.

KPK’s nye aftale med DHF er trådt i kraft den 1. januar 2018

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11