23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, OBH-Gruppen og Ase

Niras
Lars Skovsbo Jørgensen, 56 år, er ansat som arbejdsmiljøkoordinator inden for byggeri hos Niras. Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet gennem de seneste 13 år med opgaver inden for det nordjyske bygge- og anlægsområde.

Som specialist inden for arbejdsmiljø skal Lars Skovsbo som rådgiver hos Niras arbejde med byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering i forbindelse med opførelsen af kvalitetsfondsprojektet Nyt Aalborg Universitetshospital - NAU.

OBH-Gruppen
Morten Nilsson, produktchef, er lige startet i drift og vedligehold ved OBH Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører.

Han kommer med en bred erfaring fra entreprenør- og rådgiverbranchen. Morgan Nillson har senest arbejdet som partner og byggeteknisk chef ved Bjørnsholm A/S.

Morgan Nilsson har stor erfaring med drift- og vedligeholdelse af ejendomme herunder andels- og ejerforeninger, private udlejningsejendomme (bolig og erhverv), kollektivhuse og plejehjem.

Ase
Allan Legarth Poulsen, Ase-controller, fylder 50 år fredag 29. december

Korrekte tal i række og kolonner har været omdrejningspunktet for Allan Legarth Poulsens karriere, siden han tog HH og blev uddannet merkonom i regnskab fra Niels Brock i 1995. For et år siden kom Allan Legarth Poulsen, Glostrup, til a-kassen Ase som controller.

Tidligere arbejdede Allan for den tyske virksomhed Aco, der er underleverandør inden for byggebranchen, dels som økonomichef i datterselskabet Plastmo dels som controller i Acos nordiske domicil i Ringsted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234