23948sdkhjf

Modulbygger skifter ud i direktionen

Med virkning fra den 1. januar 2018 overtager Brian Søndergaard Hansen jobbet som teknisk direktør i Flex Modul A/S fra Heine Jakobsen.

Efter 12 år i virksomheden, heraf knap syv år i direktionen, har Heine Jakobsen besluttet, at der nu skal fokus på nogle private projekter, som ikke er forenelige med et krævende direktørjob i Flex Modul.

Hvad den nærmeste fremtid kommer til at byde på, ønsker han dog ikke at løfte sløret for på nuværende tidspunkt.

- Det har været en fantastisk tid hos Flex Modul, men jeg glæder mig også meget til at kunne prioritere min familie lidt højere, end jeg har kunnet hidtil, udtaler Heine Jakobsen i en pressemeddelelse.

Den nye tekniske direktør er 43-årige Brian Søndergaard Hansen, der allerede havde første arbejdsdag i Flex Modul den 1. december 2017. Fra årsskiftet indtræder han så officielt i direktionen, som yderligere udgøres af administrerende direktør Dan Sand Jensen.

Han kommer til Vinderup med solid brancheerfaring i bagagen. Cv’et tæller blandt andet ansættelser som produktionschef i BM Byggeindustri og Ambercon samt formand i KFS Boligbyg.

- Brians fokus kommer blandt andet til at ligge på produktionsudvikling, så den store efterspørgsel kan imødekommes, oplyser Flexmodul, som for øjeblikket er i gang med at forberede en ny strategiplan for udviklingen frem mod 2021.

Selv om Heine Jakobsen formelt stopper som teknisk direktør den 1. januar 2018, vil han i en periode herefter færdiggøre en række igangværende projekter og følge disse helt til dørs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11