23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Niras og Gaihede

Niras
Tine Boye Andersen, 30, er ansat som projektleder og projektmedarbejder på renseanlæg og afløbsteknik hos Niras i Holbæk.

Tine kommer fra en stilling i Orbicon, hvor hun arbejdede med klimatilpasning og anlægsprojekter - inden da arbejdede hun for Fredensborg Forsyning ligeledes som projektleder på renseanlægs- og afløbsprojekter.

Tine er uddannet civilingeniør i miljøteknologi fra Syddansk Universitet. For Niras skal hun nu arbejde med tilbudsgivning, projektledelse og projektering inden for renseanlæg.

Özgür Akpinar, 35 år, er ansat som projektleder og bygherrerådgiver hos Niras.

Özgür Akpinar er bygningskon-struk-tør og HD i organisation og ledelse og kommer senest fra et job som projektleder hos Copenhagen Business School, hvor han arbejdede med projektledelse, drift og vedligehold af 140.000m² campus-portefølje. I perioden 2007-2012 stod den på renoveringer af bygninger i København som ansat hos Deas. Det gav ham en indsigt i konstruktive principper i ældre bygninger og erfaring med komplicerede byggetekniske udfordringer.

Hos Niras er Özgür Akpinar allerede i gang med spændende opgaver som projektledelse i forbindelse med, at Syddanske Forskerparker nær Syddansk Universitet udvider deres bygningsmasse, Erhvervsakademiet Lillebælt ombygger, og Syddansk Erhvervsskole indretter nye faciliteter til skolens tømrer- og mureruddannelse i Vejle.

Özgür Akpinar er desuden eksamineret sikringsleder og er således også specialist inden for risikostyring og sikringsledelse.

Gaihede
Thomas Thorup har erstattet John Larsen i bestyrelsen for Gaihede A/S (kilde: CVR).

Gaihede A/S rådgiver offentlige bygherrer, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer, ejer- og andelsforeninger, samt energi- og forsyningsselskaber om vedligeholdelse, renovering og ejendomsudvikling.







Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125