23948sdkhjf

H+H køber op hos Heidelbergcement for 818 millioner kroner

Den danske virksomhed overtager cementkæmpens tysk-schweiziske afdeling for kalciumsilikat

Den danske virksomhed H+H, der producerer porebeton, køber Heidelbergcements tysk-schweiziske afdeling inden for kalciumsilikat til en værdi af 818 mio. kr. Det skriver virksomheden i en meddelelse.

H+H øger med købet sin omsætning med 500 mio. kr. og EBITDA med 100 mio. kr. – og så bliver danskerne én af Europas største producenter af kalciumsilikatenheder, som er et marked i hurtig vækst.

Geografisk passer opkøbet perfekt med H+Hs nuværende forretning, og kommer til at supplere virksomhedens eksisterende produktportefølje.

Den præcise kontante købesum vil blive afgjort når handlens lukkes i første kvartal af 2018.

- Dette er virkelig et transformerende opkøb. Det vil styrke vores tilstedeværelse i Tyskland, udvide vores produkttilbud og supplere vores nyligt erhvervede kalciumsilikatforretning i Polen. Det vil også betyde en mere afbalanceret geografisk tilstedeværelse og skabe en platform for yderligere konsolidering i branchen, siger Michael T. Andersen, administrerende direktør hos H+H, i meddelelsen.

H+H forventer at høste 10 millioner kroner fra synergier, når den fulde integration i Tyskland forventes at være opnået om tre år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094