23948sdkhjf

PERI Danmark har fremtidens murerstilladser klar

PERI har udviklet et stilladssystem ved navn PERI UP Rosett Flex til den danske murerbranche, der udover at efterleve de nye regulativer på området er fleksibelt, sikkert og hurtigt at montere. Stilladssystemet er gennemtestet og klar til implementering

En omvæltning er undervejs i den danske murerbranche, hvor brancheorganisationer længe har forsøgt at komme de tunge løft til livs i relation til håndteringen af murerstilladser. I 2013 blev en aftale mellem 3F og Dansk Byggeri indgået, og implementeringen nærmer sig med hastige skridt. Fra d. 1. januar 2018 må stilladsdele, ifølge de nye regulativer, ikke veje mere end 15 kilo per styk, når det drejer sig om længdebjælker, trætraller og stilladssøjler på tre meter. PERI har imødekommet denne udfordring med åbne arme og udviklet stilladssystemet PERI UP Rosett Flex, hvor der er taget højde for en række af de forhold, der gør sig gældende i branchen på både et sikkerheds- og lovgivningsmæssigt plan.

– Vores stilladser er gennemtestede og godkendt efter europæiske normer, og alle komponenter i systemet er bragt ned under 15 kilo, så de overholder de nye regulativer på området, forklarer Peter Bigum, stilladskonsulent i PERI Danmark.

Det lette stilladsvalg

At stilladskomponenterne er bragt ned i vægt er på ingen måde en hæmsko for måden, hvorpå stilladserne samles. Tværtimod har der i udviklingen af PERI UP Rosett Flex været stort fokus på en nem og overskuelig montering - en tyngdelås tillader eksempelvis en hurtig samling af det modulære stillads, hvor et kilehoved let kan klikke ned i hullet på rosetten og låses via tyngdekraften.Samtidigt bliver systemet monteret via PERI´s unikke system, der sikrer et fleksibelt stillads, som kan imødekomme en bred vifte af projektspecifikke geometrier.

– Systemet er opbygget af enkeltkomponenter, der gør det muligt at konstruere en opstilling, som er delelig med 25 cm i alle retninger. Det er en stor fordel for vores kunder, da det blandt andet er et godt mål
til at bygge rundt om hjørner. Ydermere er dækkene designet til at optage lastklasse 6, hvilket opfylder kravene i de europæiske standarder EN 12810 og EN 12811, fortæller Peter Bigum.

En maksimal tilpasningsevne, et højt sikkerhedsniveau og en hurtig montering er medvirkende til, at PERI UP Rosett Flex er et ideelt system til enhver stilladsopgave. Det være sig facade-, murer- eller industristillads.

FAKTA:

• PERI blev stiftet i den tyske by Weissenhorn i 1969 og beskæftiger i dag 8200 medarbejdere fordelt på 61 lande rundt i verden.
• PERI Danmark har hovedkontor i Greve, hvor 60 medarbejdere har sin daglige gang.
• PERI UP Rosett Flex-stilladset er også velegnet til runde konstruktioner såsom tankanlæg eller lignende.
• Læs mere på www.peri.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125