23948sdkhjf

Terex Ecotec på nye danske forhandler-hænder

Meldgaard Handel A/S overtager forhandlingen i Danmark af Terex Ecotec fra Kubik Service ApS

Fra januar næste år har Meldgaard Handel A/S og Kubik Service ApS aftalt at forhandlingen af Terex Ecotec fortsætter hos Meldgaard Handel A/S.

- Vi er hos Meldgaard Handel A/S ydmyge overfor den nye udfordring, og er meget tilfredse med, at overdragelsen af agenturet er sket i fuld overensstemmelse mellem Kubik Service ApS og Terex Ecotec, siger Klaus Meldgaard, afdelingschef i Meldgaard Handel.

Firmaet har i to år haft importen af Terex Finlay, som man overtog efter OP System, og ifølge Klaus Meldgaard har det været en succes, som er blevet bemærket.

Terex Ecotec fra Nordirland er et brand i Terex gruppen som i en årrække har specialiseret sig i langsomtgående mobile neddelere på bælter fra 25 tons til knap 40 tons, hurtiggående neddelere på aksler fra 20 til 25 tons, samt en milevender på 10 tons. Derud over har mærket et meget stort udvalg i mobile tromlesorterer på enten bælter eller aksler fra 5 meter tromler på 15 tons op til godt 9 meter mobile tromler på knap 40 tons.

Full-line leverandør 
Med Terex Ecotec er Meldgaard Handel A/S dermed en "full line" leverandør på det danske marked, hvor Meldgaard Handel A/S i godt 30 år har været en trofast leverandør og rådgiver til råstof, nedbrydnings- og genvindings industrien.

- Vi har i Meldgaard ofte fået henvendelser fra vores kunder, om ikke vi kunne levere neddelere og tromlesorterer, og indtil videre har vi kunnet opfylde behovet hvis det var brugte maskiner, da vi igennem årene har leveret mange brugte og total renoverede neddelere og tromlesorterer, forklarer Klaus Meldgaard.

Nu kan firmaet også tilbyde fabriksnye kvalitetsprodukter via Terex Ecotec, og vi kender jo Terex navnet i forvejen, da vi har agenturet på Terex Finlay som primært henvender sig til nedbrydere, entreprenører og grusgravsindustrien. Her drejer det sig om materialer som beton, og sortering i grusgravene.

Det passer ind
Klaus Meldgaard fortæller om det nye mærke:

- I den her sammenhæng kan vi så også levere maskiner, der kan håndtere affald, herunder også byggeaffald. Det gælder for eksempel hele pcv-rør som kan granuleres og bruges igen, det er affaldstræ som paller og kasser og meget andet, og endelig det der på genbrugspladsen betegnes som småt brændbart, det vil sige gamle madrasser, plastik, og hvad man eller kommer i denne kategori, fortæller han.

Firmaet skal være synlige i affald, biomasse og miljø industrien, men her er firmaet allerede i fuld gang, idet man navnet gennem mange år har været velkendt inden for miljø- og affalds industrien da Meldgaard Miljø A/S via renovationsbiler rundt om i Danmark er ret synlige, så agenturet på Terex Ecotec passer ind i logistikken.

- Et andet element er, at vi i forvejen har hele set-uppet med servicebiler, værksted, salgsafdeling og alt det andet, der skal til for at kunne servicere kunderne bedst muligt, så vi ser meget frem til at komme i gang, siger Klaus Meldgaard. Terex Ecotec er opstået efter opkøb af blandt andet Tim Envipro Danmark samt Neuson fra Østrig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109