23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Enemærke & Petersen, Orbicon og Skou Gruppen

Niras
Omar Christian Thomsen, 56, er pr. 1. januar 2018 ansat som markedschef for international vand i Niras.

Omar Christian Thomsen er uddannet geolog/geofysiker fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling som CEO i Danish Water Technology House. Derudover har han mere end 20 års erfaring på vand- og forsyningsområdet fra ledende stillinger i Rambøll og Orbicon.

For Niras skal Omar sikre vækst på det sydøstasiatiske marked. Lande som Thailand, Malaysia og Indonesien efterspørger i stigende grad løsninger til, hvordan de kan udnytte deres vandressourcer bedre. Det bliver Omars opgave at forfølge det store markedspotentiale, som findes i Sydøstasien.

Enemærke & Petersen
Entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen har gennemført en række organisationsændringer for at klargøre virksomheden til yderligere vækst:

Troels Aggersbo, tilbudschef, er blevet udnævnt til tilbudsdirektør.

Lars Sindal Kristiansen, divisionschef, og 

Arnt Hansen, divisionschef, er blevet udnævnt til divisionsdirektører for Enemærke & Petersen Øst. 

Dan Jensen, (herunder)afdelingschef, er blevet udnævnt til direktør for Enemærke & Petersens afdeling i Aalborg.

Orbicon
Kåre Dige Brandrup, 37 år, er ansat som bygherrerådgiver hos Orbicon på virksomhedens kontor i Høje-Taastrup.

Kåre er uddannet ved DTU og kommer fra tidligere ansættelser hos Wormslev, Kamco og Kuben Management, hvor arbejdsopgaver omfattede projektledelse, statiske beregninger, tilsyn, udbudsmateriale og bygherrerådgivning. Han har blandt arbejdet som bygherrerådgiver på større projekter som Albertslund centrum - opførelse af plejecenter og sundhedshus, VUC campus Næstved.

Hos Orbicon skal Kåre arbejde med bygherrerådgivning med fokusområder som bygherretilsyn, udbudsregler og aftaleforhold, herunder AB92 og ABT93.

Bjørn Westen Rasmussen, 43 år, er ansat som bygherrerådgiver hos Orbicon på virksomhedens kontor i Høje-Taastrup. Bjørn er uddannet Diplomingeniør i Bygning ved DTU og kommer fra tidligere ansættelser som bygherrerådgiver hos Hifab og Bascon. Hans fokusområde er som udbudsspecialist og han har blandt andet arbejdet med Gilleleje læringscenter og den nye svømmehal i Dragør.

Skou Gruppen
Victoria Glindorf, 25 år, er ansat i Skou Gruppens tilbudsafdeling. Her bistår hun med at udarbejde den del af prækvalifikations- og tilbudsmaterialet, hvor Skou Gruppen redegør for for eksempel organisering, samarbejde med rådgiver og bygherre, byggeprocesser og sikring af arbejdsmiljø i de enkelte byggesager.

Victoria er uddannet bygningsingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet. Hendes afgangsprojekt om optimering af byggeprocesser gennem tidligt samarbejde mellem entreprenør og bygherre var med til at sikre hende jobbet i Skou Gruppens tilbudsafdeling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11