23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Eurodan-huse, Living Art, Al-Lift og Deas

Eurodan-huse
Christian Philip Lohmann, 34 år, er udnævnt til afdelingsleder i eurodan-huse med ansvar for Nordsjælland. Christian Lohmann er økonomiuddannet og statsaut. ejendomsmægler. Han har siden 2009 arbejdet med rådgivning til huskøbere og ejendomssalg senest hos Home. I 2015 blev han ansat i eurodan-huse i Roskilde som salgskonsulent.

Living Art
Dorthe Deleuran er ansat som erhvervsrådgiver inden for energioptimering og bæredygtighed ved hjælp af gardiner og solafskærmning hos i Living Art. 

Al-Lift
Tage Sørensen er ansat som sælger til det danske marked hos AL-LIFT i Lemvig.

Tage Sørensen har 27 års erfaring med direkte salg af værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen, og har således stor indsigt i, hvad der kan effektivisere og lette arbejdet, ligesom han lægger vægt på at yde en god service.

Deas
Jesper Rydahl (Kgs. Lyngby), kundechef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S fylder 70 år på søndag, 3. december.

Jesper Rydahl er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet, og han har blandt andet arbejdet hos advokat Ole Malmqvist, hvor han primært beskæftigede sig med andelsboligforeninger, herunder stiftelser.

I 2000 etablerede Jesper selvstændig ejendomsadministrationsvirksomhed, REC Administration A/S, der i 2017 blev opkøbt af Deas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11