23948sdkhjf

Nyt Scandic Hotel i Den Hvide Kødby

Mellem de fredede bygninger i Den Hvide Kødby og Vesterbros beboelsesejendomme lå flere nødlidende erhvervsejendomme på grunde med en meget lav bebyggelsesgrad. Det er der nu lavet om på.

Med front mod Skelbækgade er SOPU Campus åbnet i 2015 og nu følger et nyt Scandic hotel – Scandic Kødbyen eller Hotel Firkanten, som det også kaldes - i løbet af 2018.

Det er Danielsen Architecture, der sammen med Halmtorvet 29 A/S, Tetris A/S og Niras A/S har projektudviklet arealet.

Scandic Kødbyen bliver et konferencehotel med flere mødelokaler, hvoraf det største har plads til 400 gæster. Hotellet byder på bar, café, restaurant, fitness, p-kælder og 370 værelser, som kan bookes fra september 2018.

Kødbyen er det populære udtryk for den del af Vesterbro i København, hvor størstedelen af byens fødevaregrossister, specielt kødgrossister, holder til. Kødbyen inddeles i Den Brune Kødby, som er opført fra 1878 og Den Hvide Kødby, der blev opført fra 1931 til 1934. Navnene henviser til farverne på bygningerne.

Kødbyen er i dag en kreativ boble, hvor restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her.

Læs mere om det nye Scandic Hotel og dets involverede entreprenører her.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125