23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra CBRE, Orbicon og Gulvbranchen

CBRE 
Katrine Falkenløve Erichsen er ansat director i afdelingen for lejerrådgivning (Advisory & Transaction Services, Occupier) hos den globale erhvervsejendomsmægler og rådgiver Cbre. Det skriver Estate Media.

Hendes rolle hos Cbre bliver ifølge Estate Media at styrke den strategiske lejerrådgivning i et marked med vækst og færre tomme lejemål.

Katrine Falkenløve Erichsen er 39 år og kommer med et indgående markedskendskab. Hun har siden 2007 arbejdet for den internationale erhvervsejendomsmægler, Cushman & Wakefield I RED, hvor hun de seneste fem år har været associeret partner i afdelingen for Occupier Services.

Katrine Falkenløve Erichsen er uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet.

Orbicon
Rasmus Ludvigsen er ansat som senior projektleder hos Orbicon i afdelingen for Konstruktioner og Byggestyring på virksomhedens kontor i Høje Taastrup.

48-årige Rasmus Ludvigsen er uddannet maskiningeniør ved Københavns Teknikum og kommer fra tidligere ansættelser hos henholdsvis National Oilwell Varco, NKT Flexibles og Det Norske Veritas inden for offshore olie og gas branchen.

Her har hans arbejdsopgaver omfattet international projektledelse, forandringsledelse, teambuilding og kvalitetsstyring.

Hos Orbicon skal Rasmus Ludvigsen som del af projektledelse og bygherrerådgivning, fokusere på samarbejdet med bygherrer, arkitekter, rådgivere og entreprenører.

Gulvbranchen
Kim Risgaard Sildorf er ansat som teknisk konsulent for Gulvbranchen i Dansk Byggeri.

Han skal rådgive Gulvbranchens medlemmer, arkitekter og rådgivere, når de efterspørger fagteknisk viden om alle typer gulve. Også den løbende vidensopbygning og udvikling af Gulvbranchens tekniske informationsmateriale på Gulvfakta.dk bliver en af hans hovedopgaver. Det samme gælder betjening af Gulvbranchens fagtekniske udvalg og Gulvbranchens Vådrums Kontrol (GVK).

De sidste syv år har 41-årige Kim Sildorf arbejdet som selvstændig gulvrådgiver. Interessen for gulvfaget fik han allerede, da han startede sin uddannelse som tømrer i 1993. Dengang var det trægulve, der optog ham, men siden har han udbygget sin erfaring og viden med mere tekniske side af gulvfaget.

I 2003 blev han uddannet bygningskonstruktør, og han har derfor også erfaring med kvalitetssikring af gulvkonstruktioner og fugtmålinger.

Kim Sildorf er allerede et kendt ansigt i Dansk Byggeri og Gulvbranchen, da han i de seneste to år har varetaget tillidshvervet som fagdommer i Byggeriets Ankenævn og er menigt medlem af Gulvbranchens fagtekniske udvalg for laminat- og trægulve og overfladebehandling.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125