23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Øland og Dansk Byggeri

Øland
Ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland vokser fortsat på både hovedforretningen for ventilation og på afdelingen for teknisk isolering, som efterhånden er begyndt at fylde mere og mere.

Ambitionen er mere vækst, der forhåbentligt skal komme fra yderligere salg til kunderne, som får en ensartet og høj service, uanset hvor i landet de besøger Øland.

Ulf Tang Jørgensen er derfor den 1. oktober tiltrådt stillingen som regionschef vest for Storebælt i Øland.

Ulf Tang Jørgensen, der for 10 år siden startede i Øland på lageret, har de seneste fire år haft ansvaret for butikken i Vejle. Derfor kender han forretningsgangene og branchen og ved, hvad der bliver forlangt af kunderne, i butikkerne og fra ledelsen.

Som ny regionschef får Ulf Tang Jørgensen det overordnede ansvar for alle butikker på Fyn og i Jylland, og for at fortsætte den flotte vækst vil han arbejde for at få endnu flere kunder i butikkerne med blandt andet et større kundefokus og flere kundearrangementer.

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri har den 1. november ansat to nye medarbejdere.

Pernille Nyegaard er ansat som chefkonsulent i Dansk Byggeri i Beton-Elementforeningen.

Siden 44-årige Pernille Nyegaard blev færdig som bygningsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 1999, har hun arbejdet med beton. I de senere år har hun især beskæftiget sig generelt med byggevarer og dermed Byggevaredirektivet og kravene til CE-mærkning.

Ud over at være betonspecialist har Pernille Nyegaard stor erfaring inden for standardisering. Hun kommer fra et job som standardiserings- og rådgivningskonsulent i Dansk Standard, hvor hun blandt andet har arbejdet med udvalgsbetjening og bistand til revision af vejreglerne. Hun har desuden deltaget i udarbejdelse af nationale tillæg til de europæiske betonstandarder.

Forud for jobbet hos Dansk Standard var hun ansat som seniorkonsulent og auditor i Betoncenteret hos Teknologisk Institut i 12 år. Her arbejdede Pernille Nyegaard blandt andet med anlægskonstruktioner, projekter om nye materialer og metoder samt udførte certificering af producenter indenfor betonområdet.

Tidligere har Pernille Nyegaard arbejdet i kvalitetsafdelingen hos betonelementproducenten Spæncom.

27-årige Anne Gausland er tiltrådt som ny juridisk konsulent i Arbejdsgiversekretariatet i Dansk Byggeri. Hun kommer fra en stilling som fuldmægtig i Erhvervsministeriets Koncern HR og har tidligere arbejdet over to et halvt år som juridisk rådgiver i Dansk Industri.

Fra begge stillinger har Anne Gausland fået en stor viden om personalejura både inden for den private og offentlige sektor.

Hendes primære opgave bliver at rådgive medlemmer med personale- og ansættelsesretlige problemstillinger. Hun glæder sig til den daglige kontakt med medlemmerne og brænder for at givet det enkelte medlem den bedst mulige vejledning.

Anne Gausland er uddannet cand. Jur. fra Københavns Universitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125