23948sdkhjf

Ejendomsselskab hyrer tidligere DSB-topchef til bestyrelse

Jesper Lok indtræder i Newsec Dateas bestyrelse

Siden den svenske ejendomsgigant Newsec overtog den danske ejendomsadministrator og forvalter af ejendomme, Datea, i august, har det nye selskab Newsec Datea ikke lagt skjul på, at man for alvor vil sætte sig på det danske marked for ejendomsforvaltning.

Nu har Newsec Datea sikret sig den tidligere topchef for DSB, Jesper Lok, til sin bestyrelse.

Han skal primært bidrage med sin viden fra serviceindustrien, hvor han i dag er adm. direktør for facility service-koncernen Alliance+ og derudover blandt andet har 20 års erfaring fra A.P. Møller-Mærsk Gruppen.

Jesper Loks forståelse for serviceindustrien, skal således være med til at udvikle forretningen Newsec Datea.

- Vi er overbevist om, at han vil bidrage til at føre Newsec Datea videre ad den vej, vi allerede er trådt ind på for at blive den foretrukne virksomhed for kunder, der søger full service-løsninger. Jesper kommer med en meget relevant baggrund og har en imponerende erfaring med at lede komplekse forandringsprocesser, siger Björn Lindeborg, der er adm. direktør for Newsec Property Asset Management, i en pressemeddelelse.

Newsec Datea var tidligere ejet af ejendomsselskabet Dades, og godt 20 procent af Newsec Dateas omsætning og cirka 1.000 kunder er inden for boligudlejningsejendomme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093