23948sdkhjf

Investor køber posthusgrund i Værløse

40 andelsboliger, et sundhedshus og en café er på vej i Værløse

Brikkerne falder nu på plads i arbejdet med at styrke handlen og give nyt liv til Værløse bymidte.

I denne uge underskrev Furesø Kommune således en salgsaftale for den gamle posthusgrund, hvor køberen, Bymidten 70 ApS, har planer om at bygge 40 andelsboliger, et sundhedshus og en café.

- Det er rigtigt lovende med de nye lejligheder, hvor beboerne får let adgang til dagligvarebutikker, hurtig transport med bus og tog - og masser af kulturelle og sociale oplevelser lige om hjørnet. Vi oplever en meget stor efterspørgsel på denne type boliger, siger formand for Miljø-, Plan- og Teknikudvalget, John Ingemann Allentoft (C), i en pressemeddelelse.

Værløse Posthus lukkede i 2008, og Furesø Kommune købte bygningerne i 2015 med henblik på at sælge dem videre til en investor.

I vinteren 2016 blev ejendommen udbudt til salg første gang, men de indkomne bud var ikke tilfredsstillende. Efter en justering af udbudsvilkårene blev ejendommen genudbudt i efteråret 2016, og nu er der altså fundet en køber.

Indflytning om godt to år
- Vi glæder os til at arbejde videre med projektet. Ambitionen er ikke alene at bygge rigtig gode boliger for en bred kreds, men også at tilvejebringe faciliteter, som styrker fællesskabet. Vi håber derfor, at der er grundlag for at danne en gruppe af interesserede borgere, som sammen med os vil være med til at udvikle de nye boliger, siger advokat Allan Thomsen, der repræsenterer det købende selskab.

Urban Agency er arkitekt på projektet. Det er forventningen, at de kommende beboere, café og praksisser kan flytte ind i foråret 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125