23948sdkhjf

LM Byg har bygget omkring 25.000 m2 råhus

LM Byg A/S har stået for udførelse af råhuset i Storstrøm Fængsel. Entreprenørvirksomheden har således beskæftiget sig med de pladsstøbte beton- og in situ-opgaver, kloak- og jordarbejder samt de færdige overflader til fængslets badekabiner. LM Byg A/S har derfor været en del af projektet fra den spæde start og helt frem til den afsluttende fase i foråret 2017.

Bedst til råhus

Det er ikke tilfældigt at LM Byg har sloganet ”Bedst til råhus siden 1987”. Entreprenørvirksomheden er en af de få i Danmark, der har råhusbyggeri som kernekompetence, hvilket er en væsentlig ekspertise i forbindelse med store institutionsbyggerier som Storstrøm Fængsel, der dækker et areal på omkring 170.000 m2.
– Vi monterer ikke elementerne anderledes end andre. Men med Storstrøm Fængsel var der tale om et stort projekt, hvor vores erfaringsgrundlag med stor egenproduktion
spillede en essentiel rolle. Vi har bygget omkring 25.000 m2 råhus, og det har været en lang proces, men også en spændende opgave at være med til at opføre et så topmoderne fængsel, fortæller Frank Aarslew-Jensen, sektionsdirektør i LM Byg A/S.

En unik opgave

På trods af LM Byg A/S’s solide erfaring med at levere og montere råhus til større entrepriser, har Storstrøm Fængsel været et projekt, der har stillet særlige krav, som man sjældent ser, til entreprenørvirksomheden.
– Vi har blandt andet leveret og monteret fængslets badekabiner, og den del af opgaven var helt unik, da der er nogle store krav til sikkerheden omkring fanger. Der må eksempelvis ikke være noget sted, de kan gemme våben, narkotika eller andet, hvorfor der blandt andet er usædvanlige krav til fastgørelse af armaturer, riste med mere. Så der har været et stort fokus på at levere et produkt, der opfylder disse høje krav, og det er lykkedes rigtig godt. Der må naturligvis heller ikke være skarpe hjørner, hvorpå man kan skade sig selv eller andre, forklarer Frank Aarslew-Jensen.

FAKTA:
LM Byg A/S er specialister i råhus og hovedentrepriser.
• Entreprenørvirksomheden er stiftet i 1987 og beskæftiger omkring 200 medarbejdere.
• LM Byg A/S råder over egen maskinpark, som altid er opdateret med den nyeste teknologi.
• Læs mere på www.lmbyg.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11