23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Purus og TK Development

Niras
Alfred Heller, 55 år, er ansat som chefkonsulent i Niras i Aalborg.

Som civilingeniør og PhD har han tidligere været lektor på DTU Byg, hvor han underviste i bygningsenergi og bæredygtighed, samt Vice Centerleder i det strategiske forskningsprojekt Cities og andre smart cities aktiviteter.

Alfred har desuden været med til at designe en solvarmecentral med sæsonvarmelagre i Marstal gennem sin PhD i år 2000. For Niras skal han fortsætte arbejde med smart cities, energi og bæredygtighed - nu som rådgiver.

Alfreds første opgaver bliver at skabe modeller og digitale infrastrukturer til dimensionering og drift af fjernvarmesystemer.

Purus
Jens Knudsen er ansat som konsulent hos Purus as.

Med sine mere end 10 års erfaring i branchen er Jens et kendt ansigt hos VVS-grossister, installatører, ingeniører og arkitekter.

Jens knudsen har tidligere været hos Unidrain A/S og Ribe Jernindustri A/S.

Jens Knudsen vil primært arbejde i midt- og nordjylland med Purus’ produktprogram af gulvafløb, vandlåse og alt i rustfrit stål interiør og sanitet.

TK Development
Ane Petrine Lundetoft Clausen er ansat som legal advisor hos TK Development i København.

Ane kommer fra en stilling som senioradvokat i fast ejendom hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle.

Siden Ane efter endt uddannelse blev ansat hos Bruun & Hjejle, har hun rådgivet danske og internationale klienter i sager vedrørende fast ejendom og selskabsret, herunder navnlig i forbindelse med internationale skovinvesteringer, ejendomstransaktioner og finansiering af fast ejendom samt om diverse forhold inden for erhvervs- og boliglejeret, tvangsauktioner og miljøret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125