23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Mølbak Landinspektører, Domea.dk, Kongeegen, Ase og Sweco

Mølbak Landinspektører 
Poul Erik Jensen, 72 år, forlader med udgangen af november Mølbak Landinspektører A/S for at hellige sig politik efter fire årtier som landinspektør. Poul Erik Jensen er medlem af Køge Byråd for Venstre.Domea.dk
Jens-Anker Gjelstrup, formand for Domea.dk, trækker sig fra posten som formand og udtræder af bestyrelsen af personlige årsager.

Domea.dks bestyrelse indstiller, at Poul Rasmussen, 57 år, (foto), som i dag er næstformand, vælges til ny formand frem til repræsentantskabsmødet 1. juni 2018.

Kongeegen
Jakob Venø Schougaard er fra december COO i ejendomsselskabet Kongeegen A/S med daglig drift, økonomistyring og evaluering af ejendomsprojekter som primære ansvarsområder. Han kommer senest fra en stilling som COO i Habro.

Jakob Venø Schougaard udgør, sammen med ejer Ib Henrik Rønje, direktionen i Kongeegen A/S. Han afløser direktør Torben Schultz, der efter 10 år har valgt nye udfordringer.

Læs også: Lokal entreprenør skriver kontakt på sognegård i Glostrup


Ase
Holger Gyldenlund Pedersen, 34 år og finansøkonom, er ansat som teamleder for Økonomisk Rådgivning i a-kassen Ase.

Holger Gyldenlund Pedersen kom til Ase for tre måneder siden som økonomisk rådgiver i den afdeling, han nu bliver leder af.

Sweco
Lotte Juul Hansen, 46 år, er ansat som projektleder i afdelingen Water i Sweco Danmark. Lotte er uddannet civilingeniør fra DTU og skal blandt andet arbejde med planlægning og myndighedsbehandling inden for spildevandsområdet.

Lotte kommer fra en stilling som projektingeniør hos Krüger A/S.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.162