23948sdkhjf

Tysk sværvægter river ned fra højden

Nedbryderen LH Hockerup skal også kunne rive høje bygninger ned, og til det formål har han købt en tysk sværvægter med en meget lang arm

LH Hockerup A/S er i dag blandt de større nedrivningsvirksomheder i landet. Med erhvervelsen af en langarmsmaskine på 34 meter ruster den Roskildebaserede virksomhed sig til yderligere vækst og endnu større opgaver. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Med en rækkevidde på 34 meter i højden er det en maskine i sværvægterklassen, som nedrivningsvirksomheden LH Hockerup A/S netop har føjet til den velassorterede maskinpark.

Kiesel Multi Carrier (KMC) 600 hedder nyerhvervelsen, der går under navnet ’langarm’. Der ses et væsentligt behov for netop en ekstra lang arm for nedrivningsvirksomheden, der oplever flere opgaver, hvor der kræves større rækkevidde end blot til fjerdesals højde.

- Vi har oprustet på maskinfronten, hvilket gør os i stand til at løse et stigende antal projekter, hvor opgaverne består i miljøsanering og nedrivning af ekstra høje bygninger. Det er en stor investering, hvor der i øvrigt findes en række billigere alternativer. Jeg er sikker på, at vores eksisterende kunder vil opleve, at den både er mere kraftfuld og hurtigere, hvilket åbner op for nye opgaver, fortæller adm. direktør Lasse Hockerup.

Bredere kompetencer
Vækst og nye opgaver er ikke fremmed for Roskildebaserede LH Hockerup. Virksomheden har de seneste år investeret i opkøb af flere eksterne virksomheder for netop at kunne tilbyde kunderne en bredere palet af kompetencer.

Senest i vinter, hvor nedrivningsvirksomheden blev landsdækkende efter opkøbet af aktiviteterne i den jyske virksomhed Dansk Knusning & Genbrug ApS.

Opkøbet skete året efter overtagelsen af M. Niemann A/S, der er specialiseret i diamantskæring, som ofte bruges i forbindelse med nedrivning og miljøsanering.

Med opkøbene af de to virksomheder samt den voksende maskinpark kan virksomheden i endnu højere grad tilbyde konkurrencedygtige løsninger inden for nedbrydning. Virksomheden har også styr på miljøhåndtering, arbejdsmiljø og koncepter inden for cirkulær økonomi.

Den nye langarm vil indgå naturligt i LH Hockerups arbejde med effektiv kildesortering af byggeaffald og udførelse af særligt komplicerede nedrivningsopgaver.

Med tre cylindre
Langarmen, der allerede er taget i brug, er på alle måder større end virksomhedens eksisterende maskiner. Det fortæller maskinfører John Rasmussen, der betjener armen med den store rækkevidde:

- Den kan række 11 meter længere end vores nuværende langarm, og derudover er den med 63 ton væsentligt tungere end vores andre maskiner. Det helt særlige ved denne langarm er, at den er spækket med patenteret teknologi, og så har den helt ekstraordinært tre løftecylindere i stedet for de typiske to. Det betyder, at løftekapaciteten er hævet med 50 procent, hvilket er med til at gøre den både hurtigere, mere stabil og i stand til at løfte mere.
Sigh

Om LH Hockerup A/S
Virksomheden løser opgaver inden for totalnedrivning, miljøsanering af blandt andet asbest, bly, PCB og skimmel, indvendig og udvendig partiel nedrivning, håndtering af forurenet jord samt knusning og sortering af brokker med mere.

Opgaverne løses for både private og offentlige kunder – direkte til bygherre, ingeniører og arkitekter eller i samarbejde med hoved- og totalentreprenører.

Blandt referenceprojekterne er Grønttorvet i Valby, Ny Frederiksberg Skole, DISA - BIG Shopping i Herlev, Postgården i København, Redmolen, Vapnagaard, Rigshospitalet og Gentofte Sygehus.

LH Hockerup A/S er certificeret efter ISO 14001 + 18001

Virksomheden er medlem af Nedbrydnings- og Miljøsaneringssektionen under Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109