23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyheder fra Niras, Base Erhverv, Realdania og Constructa.

Niras
Linea Sofie Skov, 26 år, er ansat som miljøingeniør i Niras, Allerød.

Linea er nyuddannet civilingeniør i miljøteknologi fra DTU, hvor hun har specialiseret sig inden for vand i urbane områder, afløb, skybrudshåndtering og vandkvalitet. I sit speciale har Linea undersøgt mulighederne for online monitorering af spildevandskvalitet ved et overløbsbygværk i Lyngby-Taarbæk Kommune. I Niras bliver hun en del af hydraulikgruppen, som blandt andet arbejder med dimensionering af afløbsnetværk og skybrudssikring. Hendes første opgave bliver at planlægge ledningsomlægninger på Papirøen.

Base Erhverv
Jeppe Sjølie Breum Brøndahl, 30 år, er ansat som byggeleder i entreprenør-virksomheden Base Erhverv as i Horsens. Jeppe er uddannet tømrer i 2008, og bygningskonstruktør i 2016 fra Aarhus Tech, hvor han var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s, Horsens, der er et søsterselskab til Base Erhverv as.

Fra starten er han tilknyttet et nyt projekt i Horsens med kombineret erhvervs- og boligbyggeri, som i øjeblikket ligger til godkendelse hos myndighederne. Projektets 1. etape består af ca. 6.000 m2 på ni etager, fordelt med teknik i stueetagen, erhverv på fem etager og boliger på tre etager.

Realdania
Syv medlemmer er valgt til Realdanias repræsentantskab i Aarhus: 
Anne-Marie Dahl, fremtidsforsker, Risskov 
Hans-Ulrik Revsbech Jensen, murermester, Auning 
Lars Frank Nielsen, arkitekt, Åbyhøj 
Line Willacy, arkitekt, Aarhus C 
Marie-Louise Vagnby, økonom, Risskov
Nicolai Bisgaard, møbelpolstrer, indehaver, Odder 
Suna Cenholt, arkitekt, partner, Højbjerg.

Constructa A/S
Administrerende direktør Lars Hansen og Christian Aagaard Nielsen har begge forladt direktionen for Constructa A/S, mens Tim Lykke Jensen er trådt ind. Også i selskabet Constructa Tegnestuen Østjylland har Tim Lykke Jensen erstattet Lars Hansen i direktionen (kilde: CVR).

Constructa er en midtjysk rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125