23948sdkhjf

H+Arkitekter genvinder stor rammeaftale

Arkitektfirmaet fortsætter som rådgiver for Københavns Universitet i yderligere fire år.

Det bliver H+Arkitekter, der frem til 2022 skal stå for den tekniske rådgivning på byggerier som Panum Instituttet, Mærsk Tårnet, Teilumbygningen og Universitetsparken.

Det københavnske arkitektfirma vandt i 2013 rammeaftalen for teknisk rådgivning ved det sundhedsvidenskabelige fakultet ved Københavns Universitet (KU) for perioden 2014-2017. Det er den aftale, som nu er genvundet:

- Vi har haft et fantastisk godt samarbejde med Københavns Universitet, og vores drømmescenarie var at fortsætte de næste fire. Det er nu virkelighed, og glæden på hele tegnestuen var enorm, da nyheden tikkede ind, siger partner i H+Arkitekter, Rasmus Klausen.

Det er i øvrigt tredje gang, at H+Arkitekter arkitekter vinder en rammeaftale på KU. Foruden den nuværende aftale ved det sundhedsvidenskabelige fakultet var tegnestuen i perioden 2009-13 arkitektrådgiver på Søndre Campus, der også går under navnet KUA.

- Arkitektarbejder på universitetsområdet er en særlig disciplin, og at vi får lov at fortsætte på Sund beviser - også for os – at vi formår at omsætte den viden, vi har, i de rigtige løsninger og på den rigtige måde, siger Rasmus Klausen.

Aftalen omfatter cirka 325.000 kvadratmeter forsknings- og undervisningsfaciliteter og træder i kraft ved årsskiftet. H+Arkitekter er totalrådgiver på aftalen, som er vundet uden underrådgivere.

KU har haft tre rammeaftaler om teknisk rådgivning på i alt godt en million kvadratmeter samt tilhørende forpladser og grønne områder i udbud.

Den største af aftalerne, der omfatter det det såkaldte Science-område, er gået til Dissing + Weitling med RH Arkitekter og Kristine Jensens Tegnestue som underrådgivere samt Niras som ingeniør.

Det har ikke været muligt at få oplyst navnet på vinderen af den tredje aftale, der dækker det såkaldte Søndre-City, inden redaktionens deadline.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Se listen: Byggeriet tjente styrtende og postede milliarder i statskassen
Arkitektdirektør har ny omsætningsrekord i sigte
Boligafdeling i Kolding gennem største renovering i 60 år
Nu skal der idéer på banen: Tre teams udvalgt til nyt kvarter i Bagsværd
Køberen er fundet: Ungdomsboliger på vej ved Charlottenlund Slot
Fire kæmper om trecifret millionprojekt i Vendsyssel
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.141