23948sdkhjf

Svømmehalsbyggeri skudt i gang med tørsvømning

GVL Entreprise skal i løbet af de næste knap to år opføre en ny svømmehal i Frederikssund.

I april blev GVL Entreprise, GPP Arkitekter, Bay Arch, Moe og Aqua-Teknik valgt som vinder af totalentreprisekonkurrencen om nye svømmehal, og nu er byggeriet sat i gang.

Det skete lørdag, hvor omkring 100 personer overværede det første spadestik til svømmehallen, der opføres som en del af Frederikssunds nye idrætsby.

Det oplyser Frederikssund Kommune i en pressemeddelelse.

- Det er et spadestik, jeg har glædet mig meget til. For det er ikke kun første spadestik til den nye svømmehal, men også første spadestik til idrætsbyen, sagde borgmester John Schmidt Andersen.

Der går næsten to år, før kommunens borgere kan tage en dukkert i den nye svømmehal. Derfor måtte de unge medlemmer fra Frederikssund Svømmeklub ty til tørsvømning, da der blev dystet i rygcrawl, bryst, butterfly og fri i det kommende 25 meter bassin, som i dagens anledning var markeret med rødt og hvidt markeringsbånd.

Ud over det store bassin får svømmehallen et børne- og øvelsesbassin samt et børne- og wellness-bassin og et bassin til teknisk træning og genoptræning.

Selve bygningen får et stort, svævende tag for at udnytte områdets skrånende terræn, og bygningen vil indpasse sig naturligt i landskabet med sine kobberfarvede facader og store glasflader.

Omklædningsrum og loungeområde, der i første omgang skal bruges af fodboldspillere, placeres i en fløj ud mod forpladsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125