23948sdkhjf

Overblik: De har byggeriets største overskud

Nyt magasin sætter fokus på de store selskaber i 12 af byggeriets mest toneangivende underbrancher.

7 af 10 virksomheder i bygge- og anlægsbranchen øgede omsætningen sidste år, mens 59 procent forbedrede bundlinjen. Det fremgår af Byggeriets Top, der i dag udkommer med Licitationen - Byggeriets Dagblad for andet år i træk.

Tegn abonnement på Licitationen - Byggeriets Dagblad og få fuld adgang til Byggeriets Top.

Byggeriets Top er bygge- og anlægsbranchens store databibel, som indeholder lister over overskud, omsætning, egenkapital, overskudsgrad, afkastningsgrad, egenkapitalforrentning og antal ansatte for knap 200 af branchens største virksomheder.

- Byggeriets Top kortlægger udviklingen i den danske bygge- og anlægsbranche ved at sætte knap 200 virksomheder i 12 forskellige underbrancher under lup, siger chefanalytiker ved Nordiske Medier, Casper Bæhr, om udgivelsen.

De 12 underbrancher er:
Anlægsgartnere, Anlægsentreprenører, Arkitekter, Asfaltentreprenører, Byggeentreprenører, Betonelementproducenter, Maskin- og materieludlejere, Modulbyggere, Nedrivere, Rådgivende ingeniører, Teknikentreprenører og Typehusbyggere.

Byggeriets Top er gratis for alle abonnenter af Licitationen - Byggeriets Dagblad, som automatisk modtager magasinet med dagens avis. Nye abonnenter kan også være med: ved at tegne et abonnement i dag, er der fuld online-adgang til Byggeriets Top med det samme.

Tegn abonnement på Licitationen - Byggeriets Dagblad og få fuld adgang til Byggeriets Top.

Artiklen er en del af temaet Byggeriets Top.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11