23948sdkhjf

Cat’en op på traileren - hjem og i gang

Et godt tilbud, en hurtig beslutning, en hurtig handel og Mathias Sørensen var i gang

Mathias Sørensen, der ejer MS Entreprenøren, er en handlekraftig ung mand på 22 år. Og Facebook er en del af hans travle hverdag.

Hvilket betød, at han fik øje på en attraktiv kampagne på en ny Cat 301.7D. En uge senere kunne han så køre fra Pon Equipments afdeling i Skejby med sin nye Cat på traileren. Det er importøren, der fortæller historien på Facebook.

Mathias Sørensen har drevet sin virksomhed fra adressen Hjortshøj nord for Århus i et års tid. Nu var tiden så inde til at udvide med en ny maskine.

- Det er min første nye maskine. Og jeg har altid haft et godt øje til Cat, så da tilbuddet dukkede op på Facebook, så var der egentligt ikke så langt fra tanke til handling. Jeg kontaktede Pon Equipment om tirsdagen, var ude at se maskinen onsdag og købte så maskinen torsdag, siger Mathias Sørensen.

Et komplet sæt. Bil, trailer og en Cat 301.7D mini gravemaskine var hvad han tog med sig hjem.

Mathias Sørensen kigger fremad og håber, han kan udvikle virksomheden yderligere. Han går efter at få to-tre ansatte indenfor de næste par år. Og for at det skal lykkes, går han i gang med en uddannelse som kloakmester.

- For når jeg er kloakmester, så forøger jeg mulighederne for at få flere opgaver ind, så måske kommer jeg også forbi på et senere tidspunkt for at købe en af jeres læssemaskiner, lyder den optimistiske kommentar fra Mathias Sørensen, inden han kører afsted med sin nye Cat mini gravemaskine.

Læs mere om: cat
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125