23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Lindpro, Hannemann Engineering og Nordlux

Lindpro
Lars Kent, divisionsdirektør i Lindpro A/S fejrer 26. oktober sit 25 års jubilæum. Han begyndte sin karriere som elektriker. Siden da har han været tilbudsberegner, projektleder, afdelingsleder, afdelingschef, regionschef og siden 2015 divisionsdirektør med ansvar for hele Lindpros serviceforretning på Sjælland.

Mange kunder og kolleger vil kende Lars som en visionær og empatisk person med en naturlig evne til at forstå, hvorfor folk agerer, som de gør. En af Lars’ andre styrker er hans mange års erfaring i teknik- og servicebranchen, som han udnytter i sin daglige ledelse. Med en teknisk baggrund har han et dybdegående kendskab til branchen og markedet.

Hannemann Engineering
Jens Fynbo, 46 år, skal stå i spidsen for den afdeling, Sønderborg-virksomheden Hannemann Engineering har etableret i Odense. Ingeniørvirksomheden har specialiseret sig i projektering og udvikling af mekanisk udstyr til robotbranchen.

Det er et tæt samarbejde med både Robocluster, Teknologisk Institut, Syddansk Universitet og robotklyngen generelt, der er den direkte årsag til etableringen på Fyn.

Jens Fynbo er civilingeniør og kommer fra en stilling som sektionsleder i Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi.

Nordlux
Ronni Mark Nielsen er ansat som project sales manager i Nordlux A/S.

Ronni kommer med en baggrund fra byggebranchen, hvor han har arbejdet de sidste 20 år, senest med keramiske fliser og natursten hos Næstved Flisecenter, Mosa Tiles ( NL ) og CC Vejle.

Han har en stor viden omkring farver, lys, sammensætning af materialer og bæredygtighed.

Hos Nordlux, skal han arbejde med projekter i et tæt samarbejde med arkitekter, indretningsarkitekter, typehusproducenter, entreprenører, installatører, konceptudviklere m. fl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144