23948sdkhjf

Bygherre på storbro søger input til betalingsanlæg

Bygherre på ny bro over Roskilde Fjord afholder høringsmøde om et free flow-betalingsanlæg for at få input fra markedet

Når Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord åbner i 2019, bliver det med et såkaldt free flow betalingsanlæg, altså et betalingsanlæg uden bomme og hvor man ikke behøver at sænke farten, når man passerer.

Selskabet Fjordforbindelsen Frederikssund, der er ansvarlig for projektet, ønsker input fra markedet til betalingsanlægget inden det endelige udbudsmateriale offentliggøres og inviterer alle potentielle leverandører til informationsmøde om udbudsprocessen.

- Vi har offentliggjort udkast til udbudsmateriale og de krav, vi tænker at stille, når vi udbyder opgaven med etablering og drift af betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys Bro. Vi vil gerne konsultere markedet og have input til vores krav, så vi sikrer, at vi ikke stiller uhensigtsmæssige krav eller udelukker brugbare løsninger. Derudover vil vi naturligvis gerne sikre os at få de økonomisk mest fordelagtige løsninger, siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

Tidsplan for udbud
Kontrakten på det første free flow betalingssystem i Danmark bliver efter planen tildelt i sommeren 2018.

Informationsmødet om projektet og udbudsprocessen afholdes tirsdag den 10.oktober 2017 kl. 11-12.30 på Park Inn Hotel, Engvej 171, 2300 København S tæt ved Københavns Lufthavn.

Alle potentielle leverandører er velkomne til at deltage. Det egentlige udbud forventes offentliggjort primo november 2017 og kontrakt forventes indgået i august 2018.
Munk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11