23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra KAB, KPK Døre & Vinduer, Glostrup Kommune og NIC Denmark

KAB
Sanne Kjær, 45 år, er pr. 1. november ansat som kundedirektør i KAB. Sanne Kjær er uddannet jurist fra Århus Universitet i 1997 og har tidligere været ansat i Miljøministeriet, Naturstyrelsen, By- og Landskabsstyrelsen og Naturklagenævnet. Blandt andet med ansvar for administration af statens arealer og ejendomme og i spidsen for planlovsrejsehold i kommunerne.

Sanne Kjær kommer fra en stilling som underdirektør i Skat Kundeservice, hvor hun for tre år siden blev ansat til at rydde op og øge kvaliteten i ejendomsvurderingerne. 

KPK Døre & Vinduer
Laura Nielsen, 27 år, er ansat som intern sælger hos KPK Døre & Vinduer. Hendes arbejdsopgaver indbefatter primært ordremodtagelse samt rådgivning og vejledning af kunder.

Laura Nielsen blev uddannet handelsassistent hos Idealcombi i 2017. Hun har gennem sin læretid været ved samme firma.

Glostrup Kommune
Anders Asmind Andersen, 53 år, er ansat som centerchef for teknik- og miljøforvaltningen i Glostrup Kommune.

Anders Asmind Andersen er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1991 og har siden blandt andet været ansat i Holbæk Kommune, hvor han i 2000 blev teknik- og miljødirektør.

Han kommer senest fra en stilling i Københavns Kommunes teknik og miljøforvaltning som enhedschef for udvikling af anlægsprojekter.

NIC Denmark
Janus Nørgaard Nielsen, 41 år, er ansat som ekstern sælger hos NIC Denmark. Janus har gennem flere år arbejdet hos A-sport Skive, der sælger sports- og idrætsanlæg. Herudover har han arbejdet som design- & teknisk tegner ved Image Creator i Struer og teknisk tegner & udvikler ved Bak & Bernstorff i Viborg. Janus er udlært Værktøjsmager i Skive og er nu klar til at sælge NIC Denmarks ClipOn Lysninger, bundstykker og inddækninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157