23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Bygma, ISC Rådgivende Ingeniører, Ase, Deas og Aarhus Kommune

Bygma 
Arne Møller, direktør for Bygma Bindslev, kan 1. oktober fejre 40 års jubilæum.

I 1977 blev Arne Møller ansat som sælger i PH Trælast i Bindslev, og den unge Arne blev allerede som 24-årig udnævnt til salgschef. I forbindelse med at Bygma i 2001 overtog forretningen, kunne Arne Møller skrive "direktør" på visitkortet; og det har han været siden.

Arne har boet i Bindslev tæt på forretningen gennem hele sin 40-årige ansættelse i Bygma.

ISC Rådgivende Ingeniører
Alex Søndergaard, afdelingsleder i ISC’s Esbjerg-afdeling, kan 1. oktober fejre 25 års jubilæum. Alex Søndergaard kom til ISC i 1992. Han er uddannet elektriker fra 1980 og derefter blev han færdig som El-ingeniør i 1983 og supplerede med en bachelor i organisation fra Syddansk Universitet.

Alex har været teknisk projektleder på et utal af anlæg i den danske Nordsø og i Qatar og har været aktiv på næsten alle felter i Nordsøen: Dan FG Thyra West, Dan F,Elly/Luke, Halfdan og Al Shaheen, Brown Field, Adda Halfdan, Gorm F Skjold, Gorm E og en del Dong opgaver.

Ase
Majbrith Olesen, forsikringsmedarbejder kan 1. oktober fejre 25 års jubilæum i a-kassen Ase, hvor hun arbejder med dagpengeansøgninger fra lønmodtagere, oplærer nye medarbejdere og er driftsansvarlig i sit team. Majbrith er kontoruddannet hos FTF-A, hvor hun arbejdede indtil skiftet til Ase i 1992. 

Deas
Pia Lynggaard, centermanager med ansvar for shoppingcentrene SlotsArkaderne i Hillerød og Helsingør Bycenter, kan 1. oktober fejre 10 års jubilæum i ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S.

Aarhus Kommune
Erik Møberg, senior direktør i Rambøll, er ansat som midlertidig direktør for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Der er politisk enighed om, at ansættelsen af en ny, blivende direktør for Teknik og Miljø udskydes til, at det er besluttet, hvem der skal være rådmand for Teknik og Miljø i den nye byrådsperiode.

Erik Møberg er 59 år og uddannet cand.oecon. Ud over mere end 20 år i Rambøll Management Consulting som management- konsulent har Erik haft ansættelser i det daværende Nordjyllands Amt og Aarhus Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172