23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Ingolf Jakobsen og Valentin Haugland

Niras
Oday Mosameh, 27 år, er ansat hos Niras på hovedkontoret i Allerød som specialist i at projektere og visualisere VVS- og ventilationsinstallationer i 3D.

Oday Mosameh er ingeniør og kommer fra en stilling hos Rambøll, hvor han dels har arbejdet på firmaets kontor i Dubai, dels på hovedkontoret i Ørestaden. Af spændende projekter kan bl.a. nævnes Københavns Universitets nye Niels Bohr-bygning, hvor Oday Mosameh var ansvarlig for at omprojektere VVS i hele kælderen og varme/kølecentralen i bygningen.

Hos Niras bliver de første opgaver at projektere ventilation til en ny fabrik Hempel skal have i Kina og en VVS-opgave i forbindelse med en ny sterilcentral på Herlev Hospital.

Ingolf Jakobsen
Claus Nordestgaard Bruhn, 46 år, er indtrådt som medejer af firmaet Ingolf Jakobsen Entreprenør A/S.

Ingolf Jakobsen, som startede firmaet i 1998, fylder 70 år i morgen, og tiden er derfor inde for et begyndende generationsskifte.

Claus Nordestgaard Bruhn har arbejdet inden for byggebranchen i 12 år og kommer fra en stilling som projektchef hos Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S. Han indtræder i en stilling som projektleder med ansvar for planlægning og økonomistyring på egne byggepladser. Han vil desuden deltage i den daglige ledelse og kontakten til kunder og leverandører.

Valentin Haugland 
Jens Tygstrup, arkitekt maa, er ansat i Arkitektfirmaet Valen Haugland, hvor han skal være en del af konkurrenceteamet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126